Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

AEK - Σεραφείδης: «Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα»


Ο Στέλιος Σεραφείδης μίλησε για την κίνηση του συνδέσμου παλαιμάχων της ΑΕΚ να εκδώσει ανακοίνωση για τον Κατίδη, τονίζοντας πως δεν υπήρχε κακή πρόθεση.
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων της ΑΕΚ, όπως και ο γραμματέας του συνδέσμου, Χρήστος Αντωνόπουλος, ο οποίος συνέταξε την ανακοίνωση, μίλησαν στο Sentra 103.3 για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος παλαιμάχων εναντίον του Γιώργου Κατίδη.
Οι δυο πρώην άσοι της Ενωσης τόνισαν ότι δεν ήθελαν να δημιουργήσουν αναστάτωση με κινησή τους αυτή και ζήτησαν συγγνώμη για τον θόρυβο που προκλήθηκε.
Ο Σεραφείδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Κι εμείς τα διαβάζουμε και τα μαθαίνουμε από εσάς αυτά που γίνονται. Το λάθος μας ήταν ότι καθυστερήσαμε κι έπρεπε να βγούμε τη μέρα που έγινε το συμβάν. Πολύ κακό για το τίποτα. Δεν είχαμε πρόθεση να δημιουργήσουμε θέμα. Για να είμαι ειλικρινής δεν άκουσα και δεν ξέρω το κείμενο που συντάχθηκε από τον Αντωνόπουλο. Απλώς είπαμε να κάνουμε μια παρέμβαση προς όλες τις κατευθύνσεις.
Δεν είχαμε καμία πρόθεση. Εμείς αγαπάμε τον ποδοσφαιριστή Κατίδη, αλλά πρέπει να συμβάλουμε όλοι γιατί την αγαπάμε την ΑΕΚ και δεν θέλουμε να την βλέπουμε εκεί που είναι. Κι αν ήταν λίγο βαρύ το κείμενο δεν είχαμε πρόθεση. Αυτά τα γεγονότα γίνονται τακτά μεταξύ παικτών-προπονητών. Κι αν είναι να ζητήσουμε συγγνώμη, θα ζητήσουμε».
Από την πλευρά του ο Αντωνόπουλος επισήμανε: «Σας διαβεβαιώνω γιατί η πρόθεσή μας δεν ήταν να προκαλέσουμε αναστάτωση, αλλά να φανεί η αλήθεια για το συμβάν. Θέλαμε να συνετιστεί ο παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...