Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κέρκυρα - Παναιτωλικός 0-1

Προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των 16 απέκτησε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Κέρκυρας χάρη σε γκολ του Γιάννη Πασά.


Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για ένα ημίχρονο, όσο δηλαδή οι δύο ομάδες έπαιζαν με τον ίδιο αριθμό παικτών. Ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης από πλευράς γηπεδούχων, ενώ στον αντίποδα οι Χρήστος Κουτσοσπύρος και Νταμιάν Μπεγιόν δοκίμασαν χωρίς επιτυχία τα αντανακλαστικά του Σπύρου Βρονταρά.

Στο 44ο λεπτό, όμως, ο Παναγιώτης Ζορμπάς αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, μεταβάλλοντας τις ισορροπίες του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το πάνω χέρι και μπορεί να μην δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο, βρήκαν το γκολ με κεφαλιά του Πασά στο 60ό λεπτό και πήραν τη νίκη που τους στέλνει με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κέρκυρα: Βρονταράς, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ (68' Γυφτοκώστας), Γκόμεζ, Κόντος, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Σουάνης (68' Καραγιαννίδης), Κουτσόπουλος (74' Αρμένης)

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Μπακάκης (46' Πόι), Μελισσάς (68' Παπουτσογιαννόπουλος), Κούσας, Δάρλας (45+1' Άσκες), Σφακιανάκης, Καλογέρης, Πασάς, Μύγας, Μπελόν, Κουτσοσπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...