Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Αντερλεχτ

Τον Μάικλ Ολαϊτάν ετοιμάζει ο Μίτσελ για την συνάντηση της Τετάρτης με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να επιβραβεύσει τον νιγηριανό μεσοεπιθετικό ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση στο ματς με τον Πανιώνιο και είναι πολύ πιθανόν να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην ενδεκάδα.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι ο 20χρονος Νιγηριανός ξεχωρίσει με την απόδοση του στον Ολυμπιακό: «Ο Μάικλ Ολαϊτάν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και στον Ολυμπιακό μετά την Βέροια. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει στο ρόστερ του παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως οι Βάις, Σαβιόλα, όμως στον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Ολαϊτάν έδειξε την αξία του. Είχε δοκάρι, φάσεις για γκολ, ενώ έδωσε την ασίστ στον Σαβιόλα».

Ο Ολαϊτάν μπορεί να αγωνιστεί στις πτέρυγες ή δίδυμο στην επίθεση με τον Σαβιόλα. Ο Γιαταμπαρέ μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Μετά το τέλος της βραδινής προπόνησης της Δευτέρας ο Μίτσελ ανακοίνωσε τα ονόματα 21 ποδοσφαιριστών για το ματς στο «Κονστάντ Βάντεκ Στοκ»: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ, Χουτεσιώτης.

Ο τραυματίας Πάουλο Μασάντο έκανε θεραπεία και ο Μιγκέλ Τόρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στο επίκεντρο βρετανικών μέσων ενημέρωσης. Την Δευτέρα υπήρξαν νέα δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι η Φούλαμ θα κάνει κίνηση απόκτησης του 22χρονου διεθνούς αμυντικού τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα στο Νησί κάνουν λόγο και για άλλες αγγλικές ομάδες που έχουν στο στόχαστρο τον Μανωλά. Ηδη έχουν γραφτεί ότι οι Τότεναμ, Σάντερλαντ, Εβερτον ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν δημοσιεύματα σε Γαλλία, Γερμανία που ανέφεραν για το ενδιαφέρον των Μονακό, Σάλκε, Ζενίτ για την απόκτηση του Μανωλά.

Ο καμερουνέζος αριστερός οπισθοφύλακας Γκαετάν Μπονγκ είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα με την Αντερλεχτ. Σε δηλώσεις του στη Nova έδωσε σύνθημα νίκης στον αγώνα στις Βρυξέλλες:«Οποιος κι αν είναι ο αντίπαλός μας, μιλάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα. Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται η Αντερλεχτ, πρέπει να πάμε στις Βρυξέλλες έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη».

Οι Βλάντιμιρ Βάις και Μίροσλαβ Στοχ θα είναι αντίπαλοι της εθνικής μας ομάδας στο ματς με την αντίστοιχη της Σλοβακίας. Οι μεσοεπιθετικοί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ κλήθηκαν στην εθνική ομάδα της χώρας τους από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Κόζακ για το ματς στο Γ. Καραϊσκάκης(11 Οκτωβρίου) και για τη συνάντηση με τη Λετονία στη Ρίγα(15 Οκτωβρίου) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 37χρονος νορβηγός διαιτητής Τόμας Χάραλντ Χάγκεν θα διευθύνει τον αγώνα Αντερλεχτ-Ολυμπιακού. Ο Χάγκεν που είναι δάσκαλος στο επάγγελμα θα σφυρίξει για πρώτη φορά αγώνα του Ολυμπιακού. Ο Χάγκεν ήταν διαιτητής στα ματς Παναθηναϊκός – Μάλαγα (0-0) και ΠΑΟΚ – Ουντινέζε (0-3).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...