Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Εκπλήξεις στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «32» στο Κύπελλο

Οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Βέροιας

Εκπλήξεις σημειώθηκαν στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «32» στο Κύπελλο, αφού καμία ομάδα της Α' εθνικής δεν νίκησε. 


Ομως, την παράσταση έκλεψε ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος νίκησε στην έδρα του τη Βέροια (παρατάχθηκε με πολλές απουσίες) με 3-1 και φυσικά έχει το προβάδισμα για την πρόκριση.  

Ο Κρητικός ήταν ο πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, αφού άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 35' και σκόραρε για το 2-0 στο 54'. Η Βέροια μείωσε στο 72' με τον Μάνο, αλλά ο Ηρακλής Ψαχνών πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Κοιλιάρα στο 83'.

Ηρακλής Ψαχνών: Πουρής, Στουρνάρας, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Τσιμόντζι, Κοιλιάρας, Γκμπακουιντί 67' Ντελέκος), Κρητικός (85' Νικολόπουλος) , Επιτροπάκης, Φοντακάρο.

Βέροια: Λόπεζ, Μπαργκάν (69' Πλαβούκος), Ορέστες (46' Τζημογιάννης), Όστοϊτς, Παυλίδης (46' Σιόντης), Μάνος, Αποστολόπουλος, Ντα Κόστα, Οικονόμου, Σισοκό, Σεγκούντο.

***Εντυπωσίασε ο Αστέρας Μαγούλας και νίκησε 2-1 στο γήπεδο της Ελευσίνας τον Λεβαδειακό. Το παιχνίδι έγινε χωρίς θεατές και μάλιστα, τέθηκε θέμα διεξαγωγής του,  επεδή το γήπεδο έχει ελλείψεις που το χαρακτηρίζουν «ακατάλληλο». Τελικά, μετά από διαβουλεύσεις βρέθηκε η λύση και το ματς διεξήχθηκε.

Ο Αστέρας Μαγούλας προηγήθηκε στο 2' με τον Εβερετ και στο 48' ο Κάστρο έκανε το 2-0.  Ο Λεβαδειακός μείωσε στο 67' με τον Ριτζέριο.

Αστέρας Μαγούλας: Κασμερίδης, Κοτίτσας, Πολίτης, Έβερετ, Κάστρο, Γκόγκας (69’ Δημητριάδης), Στρατομήτρος, Νόνης, Ντιέγκο, Καπουράνης (80’ Ιατρού), Πινέιρο (78’ Σαμαρόπουλος).

Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Νικολάκης, Ιωαννίδης (46' Λυκογιάννης), Πετράτσι, Μάρτινς, Μπούστο (78’ Μαχαίρας), Κονέ, Ροτζέριο, Σανκινέτι, Βασιλείου, Γιάντσης (46' Ορτέγκα).

***Η Νίκη Βόλου έκανε την ανατροπή και νίκησε 2-1 τον Πανθρακικό. Στο 12' ο Ρομέου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά η Νίκη Βόλου απάντησε με δύο γκολ του Ισσάκ (40' και 50') και πήρε τη σπουδαία νίκη.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Σοϊλέδης, Ακάσο (62' Σεϊμάν), Μπακάλης, Μανουσάκης (46' Ανιέτε), Ισαάκ, Γέσιτς (72' Μπιτσάκος), Τζιώρας

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου, Μίκουλιτς, Σκλιοπίδης, Πόποβιτς, Ντος Σάντος, Χρήστου (57' Παπαγεωργίου), Κατσικοκέρης (57' Κάσες), Ρομέου (77' Τζάνης), Ζοσέ

***Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα του τον Αιγινιακό και έτσι, όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς στις 30/10. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν άσχημα, ενώ αντίθετα ο Αιγινιακός άφησε καλές εντυπώσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σωτηρίου, Στρούνα, Ρουμπουλάκου, Μπέριος, Σκόνδρας, Κεϊτά, Αυγενικού (58' Τσουκαλάς), Βίλα, Βινσέντο (46' Τσάβες), Κοροβέσης, Γιάκος (46' Ίλιτς).

Αιγινιακός: Τόλιος, Κιβρακίδης (68' Πετκάκης), Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (65' Ζούρκος), Φερνάντες, Χατζής, Καρακατσάνης, Μιτροφ (46' Μιλόσκοβιτς), Σίκιμιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...