Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΕΚ: Ενθουσιασμός από την παρουσία του κόσμου

Τι δήλωσαν Βούρας και Πλατέλλας


Δεν θα μπορούσαν να μείνουν οι παίκτες του Δέλλα, ανεπηρέαστοι από το απίστευτο πάρτι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Το είπαν και στις δηλώσεις μετά το τέλος, το έλεγαν και μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο βασικός πορτιερο της ΑΕΚ Ηλίας Βούρας: «Την ώρα που μπαίναμε στο γήπεδο, ανατριχιάσαμε. Δεν το περιμέναμε. Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη, και είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε πολλά παραπάνω μόνο και μόνο για αυτούς. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. 

Πρέπει να τελειώνουμε πιο γρήγορα τα παιχνίδια για να μας φεύγει το άγχος. Αυτό που μετράει στο τέλος είναι οι τρεις βαθμοί, έχουμε τρεις βαθμούς στο σακούλι. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας, δεν καταφέραμε ακόμα τίποτα. Στόχος μας είναι η επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει, στη μεγάλη κατηγορία».

Με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο μίλησε και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα είναι ακόμα καλύτερη στη συνέχεια: «Ηρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Το βλέπουμε αυτό και από τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Ο κόσμος μας δίνει ώθηση. Δεν είναι άγχος. Πιστεύω πως όσο περνάει η ώρα μας δίνει ώθηση και νιώθουμε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο» είπε ο 25χρονος χαφ, για να προσθέσει: «Θα υπάρχει καλύτερο θέαμα. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας. Πιστεύω πως στη συνέχεια θα υπάρχει και θέαμα για να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να δει την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Περίπου δέκα λεπτά πριν από τη σέντρα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ μετά από πρωτοβουλία φιλάθλων της ΑΕΚ έλαβε χώρα ένα θεατρικό δρώμενο που κέρδισε το χειροκρότημα. Perfomers μέλη της ομάδας «Teatro- Theama» ντυμένοι στα «κιτρινόμαυρα» θέλησαν να αναπαραστήσουν την επιστροφή του «Δικεφάλου» στην κορυφή μετά την καταστροφική περσινή σεζόν.

Κοντά στους 200 ήταν οι οπαδοί της Θύελλας, που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Είχαν μάλιστα πανό και φιλοξενήθηκαν στο πάνω διάζωμα (θύρα 22) στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...