Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO - Επαγγελματική νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Πανιώνιο (0-2)



Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, που μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο και με σκόρερ τους Βάις (61΄), Σαβιόλα (75΄) επικράτησε στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου με 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα και αύξησε εκ νέου τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (παίζει αύριο) στους πέντε βαθμούς.

Η επιθετικότητα του Ολυμπιακού δεν δημιουργούσε ιδιαίτερα προβλήματα στον καλά οργανωμένο Πανώνιο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να διατηρούσαν τον έλεγχο και να έφταναν ως την περιοχή του Γιαννακόπουλου, αλλά δεν δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο 15ο λεπτό, πάντως, ο Σιόβας ανησύχησε τους γηπεδούχους, όταν κέρδισε την μπάλα ύστερα από κόντρες και πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Παναγιωτούδης πρόλαβε να κοντράρει και να διώξει σε κόρνερ.

Στο 21΄ ένα σουτ του Κάμπελ έφυγε άουτ, όπως και του Παναγιωτούδη στο 27΄, για να χάσουν οι φιλοξενούμενοι τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 35΄: ο Σαβιόλα βρήκε με κάθετη πάσα τον Ολαϊτάν, αυτός πέρασε τον Γιαννακόπουλο αλλά βγήκε πλάγια και στο (δύσκολο) σουτ που επιχείρησε πέφτοντας έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Γιαννακόπουλο να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση στις καθυστερήσεις στο πλασέ του Σαβιόλα, που μετά την είσοδο του Σέποβιτς στο δεύτερο ημίχρονο, πήγε λίγο πιο πίσω και άρχισε να μοιράζει εκπληκτικές κάθετες πάσες.

Σε μία από αυτές ο Αργεντινός άσσος έβγαλε ασίστ στον Βάις, που με εξαιρετικό τελείωμα αξιοποίησε υποδειγματικά την ευκαιρία που του πρόσφερε ο συμπαίκτης του και άνοιξε το σκορ, στο 61ο λεπτό.

Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαβιόλα άλλαξε ρόλο και έγινε «εκτελεστής», καθώς αξιοποίησε το γύρισμα του Ολαϊτάν από τη γραμμή του άουτ για να πλασάρει με το αριστερό και να διασφαλίσει τη νίκη της ομάδας του, κάνοντας το 0-2 και παύοντας το φετινό αήττητο σερί του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...