Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Προβάδισμα για τον Πανιώνιο

Με σκόρερς τους Καμπάνταη και τον Μενδρινό, οι Νεοσμυρνιώτες πήραν προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με το 3-1


Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει ένα σχετικά καλό σκορ, που του δίνει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Το 2-1 που διαμορφώθηκε μέσα σε ένα τρελό επτάλεπτο στο πρώτο μέρος (από το 29ο ως το 36ο λεπτό), αποτέλεσε το καλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης στο 29ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε ένα σφάλμα του Κισκαμπάνη, ώστε ν’ ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Η ισοφάριση για τους Πόντιους ήρθε στο 34ο λεπτό με τον Βέντζιο, που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια του Παπαδόπουλου.

Τρία λεπτά αργότερα ένα πολύ όμορφο γυριστό σουτ του Καμπάνταη βρήκε πρώτα το δοκάρι και μετά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Η επανάληψη κύλησε δίχως πολλές φάσεις, μέχρι το 84ο λεπτό, όταν ο Κώστας Μενδρινός με ένα διαγώνιο σουτ, έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης με το τελικό 3-1 στους «κυανέρυθρους».

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Παπαδόπουλος, Πάνος, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος (46’ Mενδρινός), Ριβέρο, Γιάννου (63’ Μαρουκάκης), Ντούνης, Λάζνικ, Καμπάνταης (72’ Καλτσάς)

Απόλλων Καλαμαριάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Βέντζιος (68’ Ορφανός), Βέργος, Πέλκας (64’ Παρμαξίδης), Πασιαλής (54’ Βλάχος), Κουάντιο, Αθανασιάδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...