Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Δέλλας: "Θα έρθουν και τα γκολ"

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιουργούν οι παίκτες του και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι "κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ". Διαβάστε τι δήλωσε για τον Μπρούνο Τσιρίλο και τον Βασίλη Ρόβα.

 
"Ξεκινήσαμε πάλι πολύ καλά. Είχαμε τον έλεγχο και τον ρυθμό του ματς. Κάποιες φορές το να έχεις την μπάλα είναι πιο κουραστικό. Σε αντίθεση με τον αντίπαλο που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μην δεχθεί γκολ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μ’ όλους τους τρόπους. Αλλά πάλι δεν τελειώσαμε το ματς γρήγορα και δεν καταφέραμε να ηρεμήσουν οι παίκτες και ο κόσμος και να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο", είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Ο αντίπαλος δεν πάτησε στην περιοχή μας, αλλά όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο με μια αδράνεια πέτυχε ένα γκολ. Κοιτάζω τα αρνητικά αλλά και τα θετικά. Που ήταν πολλά σήμερα. Οι φάσεις που δημιούργησαν ήταν πολλές. Και κάποια στιγμή θα γίνουν γκολ. Το πρόβλημα θα ήταν να μην κάνουμε ευκαιρίες. Μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις θα το διορθώσουμε και αυτό και θα μπαίνουν πολλά γκολ. Για να το ευχαριστιέται και ο κόσμος. Είμαστε λίγο φλύαροι. Αλλά θα με προβλημάτιζε αν δεν κάναμε φάσεις. Όμως το γεγονός πως δεν είμαστε μονοδιάστατοι στο παιχνίδι, σημαίνει πως κάποια στιγμή θα μας βγει. Εύχομαι να μας βγει γρήγορα, γιατί από μια φάση, μπορεί ο αντίπαλος να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Όμως δεν μπορώ να παραγνωρίσω την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά σε κάθε ματς".

Για τον Τσιρίλο είπε: "Σίγουρα θα δούμε όλους τους παίκτες. Όσοι βρίσκονται εδώ, είναι για να παίξουν. Ο Μπρούνο είναι σε πολύ καλό στάδιο. Το γεγονός πως μόνο τέσσερις πρέπει να είναι στην αποστολή είναι πρόβλημα. Αλλά είναι πρόβλημα δικό μου. Ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος, όποτε χρειαστεί, για να βοηθήσει την ομάδα".

Για τον Ρόβα δήλωσε: "Χρησιμοποίησα τον Ρόβα ως μοναδικό αμυντικό χαφ. Και ο Ρόβας και ο Γεωργέας είναι πολυεργαλεία. Ανάλογα με το σύστημα και τις ανάγκες. Όλοι πρέπει να είναι διαθέσιμοι. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τόσο καιρό δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό".

Αναφερόμενος στα χαμένα πέναλτι, ο Τραϊνός Δέλλας είπε: "Το πέναλτι είναι ένας εύκολος τρόπος να βάλεις γκολ. Αλλά δεν είναι πρόβλημα που χάνονται. Το πρόβλημα θα ήταν να μην τα κερδίζαμε. Να μην κάναμε ευκαιρίες. Κάποια στιγμή θα μας βγει. Αλλά πρέπει να γίνει γρήγορα. Θα πρέπει να τελειώνουμε τα ματς γρήγορα για να φεύγει η πίεση. Υπομονή χρειάζεται, δουλειά χρειάζεται και τα πολλά γκολ θα έρθουν. Εκείνο που μετράει είναι να τελειώσουμε γρήγορα με την κατηγορία. Και να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει. Γιατί δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλές ομάδες στη Super League, που να έχουν τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όπως αυτή που ήταν σήμερα".

Ερωτηθείς αν υπάρχει άγχος για τα χαμένα γκολ, ο τεχνικός της ΑΕΚ απάντησε: "Αυτό υπάρχει και θα φύγει, όταν οι ευκαιρίες γίνουν γκολ. Κρατάω τα θετικά και θέλω να βελτιώσω τα αρνητικά. Η διάθεση των παικτών, η ποιότητα που έχουν και σαν ομάδα και ατομικά. Και κρατάμε και τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και από τον άξονα και από τα άκρα. Και κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...