Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Σούπερ Λίγκα: Το ενδιαφέρον σε Ηράκλειο και Λεωφόρο Αλεξάνδρας


Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, τα πιο σημαντικά εκ των οποίων θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης (ΟΦΗ-ΠΑΟΚ) και στο«Απόστολος Νικολαΐδης» (Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης)...

Την πρώτη του νίκη μετά από 4 ήττες και μία ισοπαλία θα επιδιώξει να πάρει σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης, που στις 16:00 θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν κανένα περιθώριο για νέο στραβοπάτημα, ενώ και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μπορεί θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.
Τέσσερα 24ωρα πριν το ματς με την Άλκμααρ για το Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ(18:15), που ψάχνει την πρώτη του εφετινή νίκη, αλλά και τα...γκολ. Μόλις ένα τέρμα έχει πετύχει στο πρωτάθλημα η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη. Το κλίμα είναι «βαρύ» στο Ηράκλειο εναντίον του νεαρού προπονητή ενδεχόμενη ήττα ίσως να αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του στον πάγκο των Κρητικών. Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, το «τρίποντο» αποτελεί επιτακτική ανάγκη και για το «δικέφαλο του Βορρά» εάν θέλει να παραμείνει σε απόσταση...αναπνοής από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.
Ματς που θα κρίνει το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία είναι το σημερινό με το Λεβαδειακό για τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Απόλλωνας υποδέχεται τους Βοιωτούς (18:15) με στόχο τους τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Την ίδια ώρα (18:15) στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί τη Ξάνθη, στο ντεμπούτο του Ράινερ Μάουρερ σε αγώνα του πρωταθλήματος.
Το «κυρίως πιάτο» της 6ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί το βράδυ (20:30) με την αναμέτρηση, Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης. Οι «πράσινοι» που προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες (πρωτάθλημα, κύπελλο) φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε μία από τις τρεις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...