Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μίτσελ: Οι σκέψεις για την Άντερλεχτ

Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού ο Γιαταμπαρέ


Ο Μίτσελ εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με την Αντερλεχτ κάνει τα πλάνα του αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει την 11άδα που θα κατεβάσει στις Βρυξέλλες. 

Στην πεντάδα της άμυνας φαίνεται να παίζει μόνο μία θέση. Αυτή του αριστερού μπακ. Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μανιάτης μάλλον θα παραμείνει στα δεξιά όπως και με την Παρί και ο Μανωλάς δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση για να παίξει δίπλα στον Σιόβα. Το δίλημμα είναι για τη θέση του αριστερού μπακ. Και αυτό γιατί ο Χολέμπας τα πήγε καλά σε Αγρίνιο και Νέα Σμύρνη, αλλά έχει παίξει και σερί 90λεπτα και ο Μίτσελ έδειξε να εμπιστεύεται ανασταλτικά περισσότερο τον Μπονγκ.

Στα χαφ το δίδυμο Σάμαρης, Ντινγκά στον άξονα μάλλον έχει κλειδώσει. Αυτό δοκίμασε και με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη με τον Μανιάτη να περνάει μπακ. Και ο Γιαταμπαρέ, ο οποίος επίσης θα ήταν μια επιλογή και χθες έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του στην αποστολή θ' αποφασιστεί τελευταία στιγμή, ενώ ο Μασάντο είναι σίγουρα σε αποθεραπεία.

«Σίγουρος» είναι και ο Βάις. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα είναι σε μία από τις δύο πτέρυγες, ενώ στην άλλη φαβορί είναι ο Φουστέρ. Ο Ισπανός ξεπέρασε τη θλάση του και θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ και σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα του Κάμπελ μάλλον κερδίζει θέση στην 11άδα. Το μεγάλο ερωτηματικό μπαίνει στις δύο θέσεις της επίθεσης. Τον σέντερ φορ και τον παίκτη πίσω από αυτόν. Ο Σαβιόλα επίσης είναι σε πολύ κατάσταση, ο Μήτρογλου πήρε τις απαιτούμενες ανάσες, ενώ γι' αυτά τα ματς ο Μίτσελ δείχνει να εμπιστεύεται και τον Τσόρι. Ουσιαστικά αυτοί οι τρεις θα παίξουν για τις δύο θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...