Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

 Σοκ με Ούκιτς στον ΠΑΟ!

Πλήγμα στον Παναθηναϊκό με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς! Ο κροάτης γκαρντ έχει πρόβλημα στον αχίλλειο και στα δύο πόδια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία από τις προπονήσεις για έξι εβδομάδες.

Ο Ρόκο Λένι Ούκις, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Κροατίας στο Ευρωμπάσκετ 2013, επέστρεψε στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι και στις προπονήσεις.

Ο κροάτης γκαρντ επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (25/9), το πρωί της Πέμπτης (26/9) υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα στον αχίλλειο και στα δύο πόδια (πιο οξύ στο δεξί πόδι).

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία από τις προπονήσεις για έξι εβδομάδες. Ο Ούκιτς θα ακολουθήσει θεραπεία και θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα.

Η Πέμπτη (26/9) ήταν η πρώτη μέρα από την έναρξη της προετοιμασίας που τουλάχιστον στο ΟΑΚΑ ήταν όλοι οι παίκτες παρόντες.

Ο Γιόνας Ματσιούλις πάτησε παρκέ, ενώ ο Στεφάν Λάσμε έκανε ένα μεγαλύτερο τμήμα της προπόνησης. Εκτός παραμένουν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Γιώργος Αποστολίδης.

Η ομάδα αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής (27/9, 13:30) με προορισμό τη Μόσχα, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά "Αλεξάντερ Γκομέλσκι", μαζί με τη διοργανώτρια ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.


sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...