Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ντεμπούτο με δύο γκολ ο Σέρβος Σέποβιτς στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Φωκικό

Ο 22χρονος σέρβος φορ Μάρκο Σέποβιτς μπήκε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο (στη θέση του Μήτρογλου) και το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό συνοδεύτηκε με δύο γκολ στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Φωκικό (5-1) στο Γ. Καραϊσκάκης την Τετάρτη για τη φάση των «32».


Οι Ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν ουσιαστικά την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης και ο αγώνας ρεβάνς στο γήπεδο του Φωκικού(30 Οκτωβρίου) θα είναι τυπικής διαδικασίας.

Ο Σέποβιτς έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ήταν μέσα στις φάσεις και όταν βρέθηκε σε θέση βολής απάντησε με δύο γκολ. Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να ήταν αισθητή στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Σέποβιτς δήλωσε «παρών» στην επίθεση και αξίζει να πάρει και άλλες ευκαιρίες από τον προπονητή του.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας. Ο 29χρονος διεθνής στόπερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν, με παρτενέρ τον Μετζανί. Ο Αβραάμ δεν είχε μεγάλη πίεση από τους επιθετικούς του Φωκικού. Θα πρέπει να έχει παιχνίδια στα πόδια του για να ανέβει ο δείκτης της αγωνιστικής του κατάστασης.

Ο Μίτσελ έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν. Οι περισσότεροι γηπεδούχοι έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί στην ενδεκάδα.

Ο Φωκικός που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας προσπάθησε, σημείωσε γκολ όμως δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και έφερε το ματς στα μέτρα του. Στο 4΄ Χολέβας βρήκε τον Κάμπελ. Ο κοσταρικανός μεσοεπιθετικός αφού συνδυάστηκε με τον Ολαϊτάν, σημείωσε το

1-0. Μετά από τέσσερα λεπτά(8΄), ο Γιαταμπαρέ άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα εκμεταλλευόμενος λάθος απόκρουση του γκολκίπερ Μελισσά(2-0).

Ο Σέποβιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Παπάζογλου(51΄).

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ(3-1)με υποδειγματικό πλασέ του Φράγκου(56΄), ύστερα από πάσα ακριβείας του Ιγιάνκα.

Στη συνέχεια «μίλησε» η κλάση σε δημιουργία του Ιμπαγάσα. Ο αργεντινός ήταν δημιουργός των δύο τερμάτων του Ολυμπιακού. Στο 63΄ έβγαλε μόνο του τον Ολαϊτάν ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Σέποβιτς με ιδανικό πλασέ ύστερα από πάσα-τρύπα του Ιμπαγάσα(80΄). Ντεμπούτο στον Ολυμπιακό έκανε και ο 17χρονος Βούρος(ανήκει στην ομάδα Νέων του συλλόγου)και λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στο 90΄(ο γκολκίπερ Μελισσάς απέκρουσε την τελευταία στιγμή).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βάτσιος(Δ. Αττικής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Μέγερι, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μετζανί, Χολέβας, Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Κάμπελ(35΄ λόγω τραυματισμού Βέργος), Ολαϊτάν, Ντομίγνκες(46΄ Ιμπαγάσα), Μήτρογλου(46΄ Σέποβιτς).

ΦΩΚΙΚΟΣ:Μελισσάς, Καλαγκάνης, Άλα, Σιμονιάν, Πεχλιβανόπουλος, Ιγιάνγκα(84΄ Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας, Θέος, Άλβαρεζ, Πολυχρονάκης(15’ Φράγκος), Γουόρντεν(87΄ Τζέκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...