Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κινδυνεύει με «καμπάνα» ο Φερνάντο Τόρες

Με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κινδυνεύει ο επιθετικός της Τσέλσι για τη γρατζουνιά στον Γιαν Βερτόνχεν της Τότεναμ στο μεταξύ τους ντέρμπι για την Πρέμιερ Λιγκ


Κίνδυνο να χάσει τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Τσέλσι αντιμετωπίζει ο Φερνάντο Τόρες, όχι λόγω της αποβολής του στο πρόσφατο ντέρμπι της Τσέλσι με την Τότεναμ για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά για την πρώτη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε.

Όπως αναφέρει η βρετανική «Daily Mail», ο διαιτητής Μάικ Ντιν έδειξε την κάρτα για το μαρκάρισμα που έκανε από πίσω στον Γιαν Βερτόνχεν και δεν είδε την κίνηση του Ισπανού επιθετικού να πιάσει με τα χέρια το πρόσωπο του αντιπάλου του και να τον γρατσουνίσει. Μάλιστα, η κίνηση αυτή δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν από τους βοηθούς του.

Εντός της ημέρας, ο διαιτητής θα παραδώσει την έκθεση στην αρμόδια επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας, που αποτελείται από τρεις πρώην διαιτητές, οι οποίοι θα μελετήσουν το βίντεο και θα κρίνουν αν η πράξη του Τόρες συνιστά βίαιη συμπεριφορά.

Εφόσον, κρίνουν ότι είναι ένοχος, ο Ισπανός επιθετικός θα τιμωρηθεί με επιπλέον τρεις αγωνιστικές, αφού ήδη υπάρχει μια λόγω της αποβολής του. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια με Νόριτς, Κάρντιφ και Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα και αυτό με την Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ.

Πηγή: sport-fm.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...