Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

3-0: Πρόκριση και αποθέωση Γκαρσία

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Τούμπα και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή του στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας


Με τον Γκαρσία να επιστρέφει και να αποθεώνεται, αλλά και μία 11άδα γεμάτη αναπληρωματικούς ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε προβλήματα και νίκησε άνετα 3-0 την αξιόμαχη ομάδα της Καρδίτσας. 

Με καλή εμφάνιση, κυρίως στο β' μέρος, η ομάδα του Στέφενς δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά ο εξαιρετικός Σιαράβας κρατούσε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ. Από δικό του όμως λάθος ο Γεωργιάδης άνοιξε το σκορ στο 45' και στην επανάληψη δεν άντεξε στην πίεση του Δικεφάλου. Ο "καυτός" Βούκιτς σκόραρε για τρίτο σερί ματς και έκανε το 2-0 στο 74', ενώ ο Νέτσιντ, που είχε απίστευτες χαμένες ευκαιρίες μέχρι τότε, διαμόρφωσε στο 84' το τελικό αποτέλεσμα. Στις 30 Οκτωβρίου η ρεβάνς στην Καρδίτσα.

Την ευκαιρία σε παίκτες, που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής έδωσε ο Στέφενς, που άλλαξε ολόκληρη την 11άδα και έριξε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο ουρουγουανός είχε καλή παρουσία, αλλά αυτοί, που ξεχώρισαν ήταν οι Νίνης και Γεωριάδης. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά έβγαζε ευκαιρίες, αναπτυσσόμενος κυρίως από τις πτέρυγες με τον δραστήριο Γεωργιάδη, αφού ο Ολίσε ήταν αρνητικός.

Ο Δικέφαλος έχασε τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες με τον Νέτσιντ να είναι μέσα στις φάσεις, αλλά να είναι αναποτελεσματικός, αφού ο Σιαρόβας τον σταμάτησε τρεις φορές και ενώ ήταν σε ευνοϊκές θέσεις (οι δύο τετ α τετ). Αμυντικά ο ΠΑΟΚ, που φαινόταν πως δεν έχει συνοχή, δεν απειλήθηκε και τελικά άνοιξε το σκορ στο 45' με τον Γεωργιάδη, που εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Σιαράβα (του ξέφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια).

Με την έναρξη της επανάληψης ο Στέφενς θέλησε να κάνει πιο επιθετικογενή τον ΠΑΟΚ ρίχνοντας στη μάχη τον Βούκιτς στη θέση του Τζανδάρη. Από τα πόδια του σέρβου ξεκίνησε μια ακόμα κλασική ευκαιρία για τον Νέτσιντ, αλλά ο Σιαράβας τον νίκησε πάλι στο 54'. Ο Δικέφαλος ωστόσο δεν ήταν πιεστικός και η Αναγέννηση στεκόταν αρκετά καλά, ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις, χωρίς πάντως επιτυχία.

Μετά το 60' ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς και μετέφερε το παιχνίδι έξω από την περιοχή της Αναγέννησης, δημιουργώντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, ο Σιαράβας πρόσθεσε μία ακόμε σωτήρια επέμβαση στο ενεργητικό του σε σουτ του Γεωργιάδη, αλλά στο 75' ο Βούκιτς έγραψε το 2-0 από κοντά. Οι θεσσαλονικείς έψαξαν και τρίτο γκολ και το βρήκαν με τον Νέτσιντ στο 84', που αυτή τη φορά βρήκε στόχο και νίκησε τον Σιαράβα. Νωρίτερα ειχε αντικατασταθεί ο Γκαρσία, που καταχειροκροτήθηκε και δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον Στέφενς για την καλή του εμφάνιση.

ΠΑΟΚ (Χούμπ Στέφενς): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Τζανδάρης (46' Bούκιτς), Γκαρσία (79' Τζαβέλλας), Νίνης (66' Λόρενς), Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Ρόβας, Δημόπουλος (84' Μπουσινάκης), Κουκούλης, Γκουγκούδης, Καραχάλιος, Μίχος, Γήττας (63' Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Κρανιώτης, Χλωρός.







sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...