Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Καλλονή - Ατρόμητος 0-1

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 62ο λεπτό χάρισε στον Ατρόμητο τη νίκη επί της Καλλονής με 1-0 στο σχεδόν άδειο Ολυμπιακό Στάδιο. 


Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, εξάλλου, είχε δύο δοκάρια.

 Ο Ατρόμητος έψαχνε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη έπειτα από δύο ήττες (με Ολυμπιακό και ΠΑΣ), ενώ η Καλλονή ήθελε να επιστρέψει στα τρίποντα μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Καταλαβαίνετε λοιπόν, πως το κίνητρο ήταν μεγάλο και για τις δύο ομάδες, όμως μια απ' αυτές μπήκε πιο δυνατά και έδειχνε να το θέλει περισσότερο. Κι αυτή ήταν ο Ατρόμητος.

Ατρόμητος, Ασταμάτητος, Άστοχος

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου πήραν από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης και έπαιζαν μονότερμα τους (τυπικά) γηπεδούχους. Οι ευκαιρίες δεν άργησαν να έρθουν μπροστά από την εστία του Σιδεράκη, όμως όλες κατέληξαν στο καλάθι των αχρήστων. Μόλις στο 2' ο Ούμπιντες βγήκε τετ α τετ αλλά άνοιξε το κοντρόλ χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε άψογα ένα μακρινό φάουλ στο 11', με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι μετά από επέμβαση του Σιδεράκη.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν στο ίδιο επιθετικό μοτίβο, όμως ήταν εξίσου άστοχοι. Στο 12' το σουτ του Καραγκούνη έδιωξε ο Σιδεράκης, στο 34' ο πορτιέρο της Καλλονής νίκησε τον Παπαδόπουλο σε τετ α τετ, ενώ και πάλι ο "Παπ" βγήκε σε ευνοϊκή θέση αλλά αστόχησε. Παρά τον καταιγισμό ευκαιριών των φιλοξενούμενων το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, κάτι που οφείλεται στην δυστοκία του Ατρομήτου και στην ικανότητα του Σιδεράκη.

Το γκολ άναψε τα αίμα στον Ατρόμητο (0-1)

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, αφού και πάλι οι Περιστεριώτες είχαν το πάνω χέρι και δημιουργούσαν καλές στιγμές για να σκοράρουν. Μόλις στο τέταρτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου (49'), ο Ατρόμητος είχε δεύτερο δοκάρι, με το σουτ του Ιγκλέσιας έπειτα από έμμεσο, ενώ στο 62' ήρθε η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιγκλέσιας από τον Σιδεράκη, ενώ ο Παπαδόπουλος το μετέτρεψε σε γκολ, ανοίγοντας το σκορ. Μοιραίο λάθος από τον πορτιέρο της Καλλονής...

Το γκολ πάντως έφερε εκτός από ανακούφιση και μεγάλα προβλήματα στον Ατρόμητο, αφού ο Παράσχος είχε δώσει εντολή στον Ουμπίντες να εκτελέσει το πέναλτι, όμως ο Παπαδόπουλος πήρε την πρωτοβουλία και μόλις σκόραρε, πήγε προς τον πάγκο και φώναζε στον προπονητή του "εγώ τα βαράω (σ.σ τα πέναλτι)". Όλα αυτά προκάλεσαν την δυσαρέσκεια του Παράσχου και αναμένεται να έχουμε εξελίξεις.

Στα του αγώνα τώρα, ο Ατρόμητος είχε άλλη μια καλή στιγμή να διπλασιάσει τα τέρματά του, όμως στο 71' το σουτ του Ούμπιντες έπειτα από υπέροχο τακουνάκι του Μπρίτο, δεν ήταν καλό και δεν ανησύχησε τον Σιδεράκη. Από την άλλη πλευρά, η Καλλονή προσπάθησε να αντιδράσει και πήρε τον έλεγχο του ματς προς το τέλος, δίχως όμως να δημιουργεί ευκαιρίες. Μοναδική εξαίρεση ήταν μια ενέργεια και το σουτ του Μανούσου στο 89' που βέβαια δεν κατέληξε στα δίχτυα και έτσι το 1-0 υπέρ του Ατρομήτου έμεινε μέχρι τέλους.

Καλλονή: Σιδεράκης, Αναστασιάδης (72' Σιλιγαρδάκης), Λεάντρο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φαρία (77' Περόνε), Λεοζίνιο, Μανούσος, Χουανλού (57' Γκάσιτς), Καζάκης.

Ατρόμητος: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης (38' Νάστος), Καραγκούνης (79' Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Δημούτσος (67' Μπρίτο), Ούμπιντες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...