Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO - Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Δύο λεπτά μετά την είσοδό του ο Λουτσιάνο Φιγκερόα πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ και μαζί με αυτό του Μάρκους Μπεργκ ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός νίκησε τον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης στο "Απόστολος Νικολαϊδης" (2-1). Είχε ισοφαρίσει με εξίσου όμορφο τρόπο ο Ντε Μπλάσις.

Τα δύο υπέροχα γκολ των Μπεργκ και Ντε Μπλάσις με χρονική απόσταση ελάχιστων δευτερολέπτων έδωσαν χρώμα σε ένα σκληρό παιχνίδι στη Λεωφόρο με λίγες φάσεις και δυνατές μονομαχίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, έγιναν όλα. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με φοβερή κίνηση του Σουηδού Μπεργκ, ο οποίος άδειασε Κοντοέ και Γκοϊάν με μια κίνηση και εκτέλεσε με βολέ τον ανίκητο μέχρι εκείνη τη στιγμή Ερνάντες. Πριν, όμως, κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στη Λεωφόρο, ο Ντε Μπλάσις με ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Καπίνο για το 1-1.

Πριν από το 1-0 ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει δύο φορές κοντά στο να προηγηθεί, όμως ο Μπεργκ είχε νικηθεί από τον Ερνάντες αρχικά σε τετ ατ ετ και στη συνέχεια σε σουτ έξω από την περιοχή.

Η κίνηση του Αναστασίου για να φτάσει εκ νέου σε προβάδισμα το "τριφύλλι" άκουγε στο όνομα Φιγκερόα. Ο Αργεντινός μπήκε στο 74', έδωσε ενέργεια μόνο με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το 2-1, το οποίο χάρισε στον Παναθηναϊκό τη νίκη.

13o λεπτό: Ο Νάνο γύρισε έξυπνα μέσα στην περιοχή, ο Μπεργκ έγινε κάτοχος της μπάλας, έδωσε στον Κλωναρίδη κι εκείνος έκανε το συρτό σουτ που μπλόκαρε ο Ερνάντες.

47ο λεπτό: Ο Παναθηναϊκός αναπτύχθηκε ωραία, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Ζέκα, ο οποίος έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ερνάντες.

59ο λεπτό: Ο Σίλντενφελντ έκανε πολύ ωραία μπαλιά, ο Μπεργκ μέσα στην περιοχή την κατέβασε άψογα και σούταρε δυνατά, ανοίγοντας το σκορ.

60ό λεπτό: Με τη σέντρα ο Αστέρας Τρίπολης αναπτύχθηκε ωραία, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Ντε Μπλάσις, ο οποίος έπιασε ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καπίνο.

76ο λεπτό: Σέντρα του Λαγού από τα δεξιά, ο Φιγκερόα με προβολή (στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα) έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και τα δίχτυα του Ερνάντες.
Για το πρώτο ημίχρονο δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα άξιας αναφοράς, πέρα από τις πολύ καλά οργανωμένες άμυνες.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης (74' Φιγκερόα), Ντίνας (80' Μέντες), Μπεργκ (91' Μπαϊράμι)

Αστέρας: Ερνάντες, Τσαμπούρης, Γκοϊάν, Κοντοές (80' Καράσκο), Πιπίνης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Γκατσίνι (54' Εντό), Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (78' Χουάνμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...