Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τέλος ο Τσιώλης από τον Αστέρα!

Μια μέρα μετά την απογοητευτική εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αρκαδίας. 


Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αποχωρεί μετά από σχεδόν, δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Τρίπολης, με την οποία πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Σάκη Τσιώλη για την προσφορά του, αφού με την παρουσία του, γράφτηκαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία, την αγάπη, την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα οι δύο υπέροχοι ιδιοκτήτες της ομάδας, κ.κ. Γιάννης Καυμενάκης, Δημήτρης Μπάκος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Μποροβήλος, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την εκτίμηση του αυτά τα δύο χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...