Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακός: Πρώτα ο Πανιώνιος, μετά η Άντερλεχτ

Το αήττητο σερί του στη Σούπερ Λίγκα, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες μετά το «Χ» στο Αγρίνιο, θέλει να διευρύνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (20:30, Novasports 2)


Στη Νέα Σμύρνη, όπου εύκολα ή δύσκολα ο Ολυμπιακός περνάει με νίκη, η ομάδα του Μίτσελ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στις 20:30 και φιλοδοξεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ώστε  να πάει με καλή ψυχολογία στη μάχη με την Αντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, φρεσκάροντας την ενδεκάδα, με πολλούς παίκτες να είναι υποψήφιοι για να πάρουν φανέλα βασικού στην αποψινή αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη.

Εκτός μάχης βρίσκονται οι τραυματίες Γιαταμπαρέ, Φουστέρ, Μασάντο και οι ανέτοιμοι Μπονγκ και Τόρες, ενώ επανέρχεται ο Σαλίνο που αποθεραπεύτηκε.

Μια πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Μανιάτη, Χολέμπας, Σιόβα, Μανωλά, Εντινγκά, Σάμαρη, Βάις, Κάμπελ, Σαβιόλα και Μήτρογλου, αν και τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο...

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Νεοσμυρνιώτες μετρούν δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και θέλουν και εκείνοι να πάρουν το τρίποντο, όπως έκαναν και με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς τους Παύλο Μητρόπουλο (τιμωρημένος) και Δημήτρη Κολοβό (τραυματίας) θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος, ενώ  εκτός μάχης επίσης έχουν τεθεί οι Τόσκας, Ανέστης και Παντίδος που συνεχίζουν την θεραπεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...