Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Κανελλόπουλος και Τσακίρης υποψήφιοι πρόεδροι της Σούπερ Λιγκ

Βόλος
Την προεδρία της Σούπερ Λιγκ θα διεκδικήσει ο Θανάσης Κανελλόπουλος. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ συμπεριλαμβάνεται στο διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Βόλου και έτσι θα έχει τη δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της διοργανώτριας αρχής, που θα γίνουν τη Δευτέρα.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Βόλου κατέθεσε στη Σούπερ Λιγκ τα έγγραφα συμμετοχής της στο πρωτάθλημα και ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ δηλώθηκε ο Κανελλόπουλος.

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ κατέθεσε και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία ζητάει η Λίγκα, ώστε να μπορεί να κατέβει ως υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της εταιρείας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τη συγκεκριμένη λύση στηρίζει τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός, γεγονός που αν όντως ισχύσει σημαίνει πως ο Κανελλόπουλος συγκεντρώνει πολλές ελπίδες για να είναι ο νικητής της διαδικασίας και να αναλάβει την προεδρία της Σούπερ Λιγκ.

Και ο Τσακίρης...

Μετά τον Θανάση Κανελλόπουλο και ο Κώστας Τσακίρης κατεβαίνει υποψήφιος για πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, σε τοποθέτησή του από το Τέλκι της Ουγγαρίας, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία της ομάδας ανακοίνωσε και επίσημα την πρόθεσή του να κατέβει για την προεδρία της Σούπερ Λίγκα.

«Σήμερα έστειλα με φαξ την υποψηφιότητά μου για την προεδρία στη Σούπερ Λίγκα. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη για τις εκλογές της Δευτέρας και δεν θα την πάρω πίσω, ακόμη και αν γνωρίζω πως θα πάρω μια ψήφο όταν μετρήσουμε τα κουκιά. Θα κατέβω σε αυτή τη διαδικασία εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό μου και τον Πανιώνιο» επισήμανε ο Τσακίρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...