Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Συνάντηση «Τζίγγερ» με τον Δήμαρχο Αθηναίων


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη είχε σήμερα ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ Γιάννης Βαρδινογιάννης στο Δημαρχιακό Μέγαρο, με θέμα το νέο γήπεδο της ομάδας στο Βοτανικό.

Ο κ. Βαρδινογιάννης ζήτησε έγγραφες δεσμεύσεις για τις υποχρεώσεις που προκύπτουν μετά τις προτεινόμενες ρυθμίσεις από την πλευρά του υπουργείου στο νόμο για το γήπεδο, ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι κατοχυρωμένος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γ. Βαρδινογιάννης επανέλαβε στον Δήμαρχο τα πάγια αιτήματα του Παναθηναϊκού για το έργο του νέου γηπέδου και συγκεκριμένα:

* Κατεδάφιση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Βοτανικό.

* Να συμπεριληφθεί στο νόμο η δέσμευση της πολιτείας για ολοκλήρωση των έργων υποδομής μέχρι την έναρξη λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

* Να συμπεριληφθεί στο νόμο η απλή επικαιροποίηση της υπάρχουσας νόμιμης και σε ισχύ οικοδομικής άδειας του γηπέδου.

Ο «Τζίγγερ» μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΓΗΠΕΛ Βαγγέλη Σαμαρά, απαίτησαν να υπάρξει έγγραφη δέσμευση των εμπλεκόμενων μερών για τις νέες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που προκύπτουν μετά τις προτεινόμενες ρυθμίσεις από πλευράς ΥΠΕΚΑ.
Οι προτεινόμενες ρυθμίσεις αλλάζουν τα δεδομένα στις συμβάσεις που είναι σε ισχύ μέχρι σήμερα και ο Παναθηναϊκός για να είναι κατοχυρωμένος, ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο την πλήρη εξασφάλιση τόσο της ΠΑΕ όσο και του Ερασιτέχνη σχετικά με την Διπλή Ανάπλαση.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός ζητάει:

* Παραχώρηση από τον ιδιοκτήτη του ΟΤ45α (Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική) 1.800 θέσεις στάθμευσης, από το σύνολο αυτών που θα κατασκευαστούν, για αποκλειστική χρήση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού τις ημέρες και ώρες των αγώνων.

* Παραχώρηση 3.000 τ.μ. εμπορικού χώρου από τον ιδιοκτήτη του ΟΤ45α για αποκλειστική χρήση και εκμετάλλευση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

* Ανάληψη υποχρέωσης κατασκευής 7.500 τ.μ. για τον ερασιτέχνη μετά των υπογείων θέσεων στάθμευσης και της υπαίθριας πισίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...