Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ: Παρουσιάστηκε ο Δερμιτζάκης

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής παρουσιάσθηκε και επισήμως σε συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Έλληνας τεχνικός, έχοντας τους συνεργάτες του Χάβο και Αϊβαλιώτη στο πλευρό του, μίλησε για τους στόχους του και το πως θα προσπαθήσει να πορευτεί πάνω στο πλάνο του Φερνάντο Σάντος.
«Η ομάδα χτίστηκε με βάση κάποια χαρακτηριστικά κι αυτά ήταν πετυχημένα. Θα ήμουν παράλογος αν προσπαθούσα να τα αλλάξω. Πάνω εκεί θα βαδίσουμε, όχι μόνο γιατί είναι πετυχημένα, αλλά γιατί σ΄ αυτή την κατεύθυνση λειτουργώ κι εγώ. Ο καθένας προσπαθεί να βάλει τις πινελιές του. Ο χρόνος θα το δείξει, πιστεύω ότι θα πετύχουμε, όλα θα πάνε καλά», τόνισε.
Αναφορικά του τι θα κάνει εν όψει των παιχνιδιών με τον Άγιαξ, από τη στιγμή που τα χρονικά περιθώρια έχουν στενεύσει απελπιστικά, δήλωσε: «Θα ρίξουμε το βάρος στην ψυχολογία, υπάρχει μία αναταραχή. Θα κοιτάξουμε να περάσουμε και τα τακτικά κομμάτια, ώστε να πάμε στην Ολλανδία και να δείξουμε μια εικόνα σοβαρής και πειθαρχημένης ομάδας, ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε κάτι».
Από την πλευρά της ΠΑΕ μίλησε ο τεχνικός διευθυντής, Ζήσης Βρύζας, ο οποίος παραδέχθηκε εμμέσως την ευθύνη που είχε στην επιλογή του Μάριο Μπερέτα. «Συνεχίζουμε με σωστές και με λάθος αποφάσεις, παίρνοντας και την ευθύνη για αυτές», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...