Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Φιλικό της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Β. στο Αλκαζάρ


Οριστικοποιήθηκε  η διεξαγωγή φιλικού αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στο στάδιο Αλκαζάρ, την Τετάρτη 18 Αυγούστου, με ώρα έναρξης 19:30.
Θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι των «βυσσινί» μπροστά στους φιλάθλους τους και ασφαλώς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί δεν παύει να είναι και ένα γειτονικό ντέρμπι, με ομάδα της Σούπερ Λίγκα.
Για το συγκεκριμένο ματς ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, 2010-2011.
Οι τιμές του εισιτηρίου για τους μη κατόχους διαρκείας θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες, όπως και οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία προσέλευσης και εισόδου στο γήπεδο όλων των φιλάθλων (κατόχων διαρκείας και μη).
Κατά τα άλλα, ύστερα από ένα διήμερο ξεκούρασης οι παίκτες της ΑΕΛ επιστρέφουν σήμερα Τετάρτη στα Δένδρα για να ξεκινήσουν ξανά τις προπονήσεις, μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που πραγματοποίησαν στο πανέμορφο Καρπενήσι.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, έχει προγραμματίσει για σήμερα διπλές προπονήσεις (08:30-18:30), οι οποίες θα συνεχιστούνε, στη Λάρισα μέχρις αύριο.
Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Παρασκευή 30/7, στις 6 το απόγευμα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Ιταλία, όπου στην κωμόπολη Acqui Terme θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, με σειρά δυνατών φιλικών αγώνων (Μπρέσια 1/8, Κιέβο 4/8, Πιατσέντζα 7/8).
Λεπτομέρειες για την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής των αναμετρήσεων θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση τις προσεχείς ημέρες.
Σήμερα αναμένεται να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα των προπονήσεων και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Φαμπιάν Κανόμπιο.
ΓΙΑ ΤΑΛ
Όσον αφορά τώρα την επικείμενη μεταγραφή του Γαλλοσενεγαλέζου Ιμπραιμ Ταλ, ούτε και τη χθεσινή ημέρα σημειώθηκε κάποια εξέλιξη.
Από κύκλους της ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μετά την εμπλοκή που παρουσιάσθηκε και μέχρις αύριο εκτιμάται ότι θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...