Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Παναθηναϊκός: Αρνητικός ο Ν. Πατέρας στην πρόταση χορηγίας

Με νέα του επιστολή ο Νικόλας Πατέρας απήντησε αρνητικά στην πρόταση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα, να διαθέσει με μορφή χορηγίας τα 500.000 ευρώ που απαιτούνται για να καλυφθεί το πόσο, το οποίο ζητάει ο Γουίλιαμ Γκαλάς για να έρθει στο «τριφύλλι».
«Αγαπητέ Δημήτρη,
Θέλω να πιστεύω ότι το περιεχόμενο της επιστολής μου ήτανε σαφές και κατανοητό. Εγώ δεν έχω κάποια εμπορική εταιρεία για να κάνω χορηγία/διαφήμιση στην ΠΑΕ ούτε απευθύνθηκα στο εμπορικό τμήμα για κάτι ανάλογο.
Επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζω ότι γίνεται προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή Γκαλάς για την θέση κεντρικού αμυντικού και η διαφορά σας είναι από 300.000-500.000 για κάθε χρόνο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, σας προσέφερα αυτό το ποσό μόνο για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και όχι αόριστα για χορηγία προς την ΠΑΕ. Εάν πιστεύετε ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να γεφυρωθεί η διαφορά και να επέλθει συμφωνία για την απόκτηση του Γκαλάς είμαι στην διάθεσή σας», τονίζει στην επιστολή του ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού.
Ο Νικόλας Πατέρας είχε προσφερθεί να καλύψει ό ίδιος το ποσό των επιπλέον 500.000 που ζητάει ο Γουίλιαμ Γκαλάς στην πρόταση του «τριφυλλιού» για ετήσιες αποδοχές ύψους 1,7 εκ ευρώ. Εφόσον, λοιπόν, ο Γάλλος υπέγραφε τριετές συμβόλαιο, η συνολική επιβάρυνση για τον Πατέρα θα ανερχόταν στα 1,5 εκ. ευρώ.
Από την πλευρά της ΠΑΕ ο Δημήτρης Γόντικας είχε πει «ναι» στο ποσό, αλλά τόνιζε σε δική του επιστολής πως αυτό μπορούσε να γίνει μόνο μέσω χορηγίας, κάτι που δεν αποδέχεται ο πρώην ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...