Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Τρεις Έλληνες διαιτητές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια


Champions' League logoImage via Wikipedia
Τρεις Έλληνες διαιτητές θα σφυρίξουν παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League και του Europa League, όπως ενημέρωσε η UEFA την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο λόγος για τους Τάσο Κάκο, Μιχάλη Μαυροκουκουλάκη και Γιώργο Δαλούκα.

Αναλυτικά:
Ο Τάσος Κάκος (φωτό) ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Σέριφ (Μολδαβία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (27/7). Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς-Δημήτρης Γκάγκας και 4ος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας.

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Ρουχ Χορζόφ (Πολωνία)-Αούστρια Βιέννης (Αυστρία) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (29/7). Βοηθοί του θα είναι οι Σπυρίδων Τρύφωνας-Δαμιανός Ευθυμιάδης και 4ος διαιτητής ο Σταύρος Τριτσώνης.

Ο Γιώργος Δαλούκας θα διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στην Γιουβέντους (Ιταλία) και την Σάμροκ (Ιρλανδία) στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League (5/8), με βοηθούς τους Δημήτρη Σαραϊδάρη-Λεωνίδα Βασιλειάδη. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Δημήτρης Καλόπουλος
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...