Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Κινδύνευσε σε πτήση η Εθνική Σερβίας


Απότομα κόπηκαν τα γελάκια ων παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς κατά την επιστροφή της Εθνικής Σερβίας στο Βελιγράδι από την Ιταλία, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του Μουντομπάσκετ, που θα ξεκινήσει σε ένα μήνα στην Τουρκία.

«Ξαφνικά μπήκαμε μέσα σε ένα σύννεφο και όλα σκοτείνιασαν. Επικράτησε σιγή, το αεροπλάνο άρχισε να τρέμει, όλοι φοβόμασταν ότι θα καταρρεύσει και η κατάσταση ήταν πολύ δυσάρεστη. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε γύρους πάνω από το Βελιγράδι και παράλληλα πετούσαμε χαμηλά», περιέγραψε την περιπέτεια ο Στεφάν Μάρκοβιτς.

Όπως είπε ο ίδιος, στην αρχή πίστεψαν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και συνέχιζαν τα γελάκια και τα πειράγματα. Σύντομα όμως κατάλαβαν ότι υπήρχε τρομερό πρόβλημα με την καταιγίδα που είχε ξεσπάσει, αφού ο πιλότος δυσκολεύονταν να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο.

«Ευτυχώς όλα πήγαν καλά», λέει ο Μάρκοβιτς, που σε δεύτερη σκέψη πάντως προσθέτει: «Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να μην ήταν τόσο δραματική η κατάσταση, αλλά εμείς έτσι την βιώσαμε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...