Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Πρόταση Παναθηναϊκού €2 εκ. για Γκαλάς αναφέρουν οι Γάλλοι

Για νέα βελτιωμένη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Γουίλιαμ Γκαλάς ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως κάνει λόγο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Parisien.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι «πράσινοι» προσέφεραν στον Γάλλο στόπερ περί τα 1,5 με 1,6 εκ. ευρώ ετησίως για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, την ίδια ώρα που ο πρώην άσος της Άρσεναλ ζητούσε τουλάχιστον 2,2 εκ.

Παρόλα αυτά, η πρόταση του «τριφυλλιού» ήταν η καλύτερη που είχε ο Γκαλάς στα χέρια του, αν και ο ίδιος περίμενε να κάνει και η Παρί Σεν Ζερμέν την κίνησή της, καθώς και αυτή τον έχει ψηλά στη λίστα των μεταγραφικών της στόχων.

Εφόσον, όμως, η προσφορά του Παναθηναϊκού έχει ανεβεί κατά 500.0000, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα δεδομένα σαφέστατα αλλάζουν. Στους «πράσινους» μπορεί να ξεκαθάριζαν πως βελτιωμένη πρόταση δεν θα υπάρξει, αλλά δεν αποκλείεται από τη στιγμή που τα χρονικά περιθώρια και οι επιλογές στενεύουν, να δώσουν το κάτι παραπάνω για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να κλείσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...