Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Απαισιοδοξία Γόντικα για Γκαλάς

Δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Γουιλιάμ Γκαλάς, τόνισε σε δηλώσεις του σε βρετανική εφημερίδα ο Α΄ αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γόντικας, ενώ ανέφερε ότι οι «πράσινοι» κοιτούν κι άλλες περιπτώσεις αμυντικών.
Μιλώντας στην «Daily Mail», ο κ. Γόντικας κλήθηκε να σχολιάσει την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων της «πράσινης» διοίκησης με τον Γουιλιάμ Γκαλάς και την πιθανότητα έλευσης του Γάλλου σταρ στο «τριφύλλι»:
«Κάναμε μια πρόταση στον παίκτη, αλλά είναι δύσκολο να φτάσουμε σε συμφωνία», είπε αρχικά ο Γόντικας και στη συνέχεια τόνισε ότι υπάρχει απόσταση, ενώ ο Παναθηναϊκός εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις αμυντικών:
«Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του και ελπίζουμε να βρούμε μια λύση, αν και δεν είναι εύκολο. Ο Γκαλάς μάς ενδιαφέρει, αλλά κοιτάμε κι αλλού για άλλες περιπτώσεις».
Το ρεπορτάζ των Άγγλων επαναλαμβάνει πως οι οικονομικές απαιτήσεις του 32χρονου Γάλλου στόπερ είναι υψηλές σε σχέση με όσα προσφέρει ο Παναθηναϊκός και παρότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...