Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Κορυφή ο «Σάλπι»

Χωρίς μεγάλα λόγια, με κλειστές πόρτες ακόμη και στην προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία για τον αυριανό πρώτο προκριματικό αγώνα κόντρα στον Αγιαξ. 
Είναι η δεύτερη φορά που η ελληνική ομάδα παίζει για να μπει σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης: «Ξέρουμε με ποιον αντίπαλο παίζουμε και θα χρειαστεί μεγάλη αγωνιστική πειθαρχία κόντρα στον Αγιαξ. Το πρώτο μέλημα είναι να γουστάρουμε το παιχνίδι και να παίξουν με βάση τις δυνατότητές τους οι παίκτες μας. Από κει και πέρα, μπάλα είναι και κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο προπονητής του «δικεφάλου» προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει στην «κορυφή» της επίθεσης τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και στα πλάγια τους Βιεϊρίνια, Σορλέν, με τον Ιβιτς λίγο πιο πίσω, όσο αντέξει βέβαια, αφού του λείπουν προπονήσεις. Εναλλακτική λύση είναι ο Φωτάκης, ενώ στην άμυνα θα υπάρξει ένα συμπαγές σχήμα αποτελούμενο από τους Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο (Κοντρέρας), Μαλεζά, με αμυντικούς μέσους τους Γκαρσία και Βιτόλο. Κάτω από τα γκολπόστ ο Χαλκιάς και στο πλευρό της ομάδας πάνω από 4.000 φίλαθλοι που αναχώρησαν χθες, αλλά θα «πετάξουν» και σήμερα, όπως και αύριο από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και από άλλες περιοχές της Ευρώπης, με τελικό προορισμό το «Αμστερνταμ Αρίνα».

Η χθεσινή προπόνηση έγινε χωρίς θεατές, αφού το ζήτησε ο Δερμιτζάκης, αλλά σήμερα το βράδυ θα γίνει στο γήπεδο του Αγιαξ (21.45 θα αρχίσει), και πριν από αυτήν θα δοθεί συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, αλλά και παικτών τόσο του Αγιαξ όσο και του ΠΑΟΚ.

Οπως όλα δείχνουν, ο Γιολ θα έχει στη διάθεσή του και τον Σοάρες, παρά το γεγονός ότι δεν ακολούθησε όλη την προετοιμασία και μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν σε άδεια! Ο Σοάρες θα είναι στην ενδεκάδα του Αγιαξ, όπως και ο Φαν ντερ Βιλ, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για τον τερματοφύλακα, αφού ο Στεκέλεμπουργκ είναι στο στόχαστρο της Αρσεναλ και δεν αποκλείεται έως αύριο να έχει παραχωρηθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...