Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Τα ιταλικά ΜΜΕ στέλνουν Μπαπτίστα στον Ολυμπιακό


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζούλιο Μπαπτίστα βρίσκεται ο Ολυμπιακός αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «forzaroma.info» που επικαλείται το Sky Sports, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τη Ρόμα στο ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει ακόμα ότι με τα χρήματα που θα εισπράξει η Ρόμα θα προχωρήσει στην απόκτηση του Νικόλα Μπουρντίσο από την Ίντερ.

Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνίζεται στη Ρόμα τα τελευταία δύο χρόνια και συμμετείχε σε 50 ματς (12 γκολ). Το 2003 η Σεβίλη πλήρωσε στη Σάο Πάουλο 3 εκατομμύρια ευρώ και τον ενέταξε στο δυναμικό της. Στα δύο χρόνια που έπαιξε (63 αγώνες, 38 γκολ) στην ομάδα της Ανδαλουσίας οι μετοχές του ανέβηκαν, με αποτέλεσμα στις 25 Ιουλίου του 2005 η Ρεάλ να καταβάλει στους Σεβιγιάνους 25 εκατομμύρια ευρώ και να τον φέρει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», υπογράφοντας μαζί του πενταετές συμβόλαιο.

Ωστόσο στη «βασίλισσα» ο Βραζιλιάνος δεν έπιασε καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε στη φυσική του θέση, αυτή του αριστερού επιθετικού ενδιάμεσου. Το καλοκαίρι του 2006 παραχωρήθηκε δανεικός για δύο χρόνια στην Άρσεναλ, όπου επίσης δεν κατάφερε να «δέσει» και σε συμμετείχε σε μόλις 24 ματς (3 γκολ) των Λονδρέζων.

Από το 2001 είναι 47 φορές διεθνής (5 γκολ) με την Εθνική Βραζιλίας, συμμετείχε στο Μουντιάλ και αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι, στο 0-0 με την Πορτογαλία για τη φάση των ομίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...