Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ήττα (0-1) για τον Παναθηναϊκό από τη Γουέστ Χαμ

Την ήττα (0-1) γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Γουέστ Χαμ (σκόρερ 41’ Χίτσλσμπέργκερ) στο Κίτσμπιελ, στο δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους που διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή. Οι «πράσινοι» παρουσίασαν εικόνα συμπαγούς ομάδας, έδειξαν καλά στοιχεία, επέβαλαν το ρυθμό τους, όμως στάθηκαν άτυχοι στην επίθεση.

Ο Νίκος Νιόπλιας στο δεύτερο φιλικό μετά την έναρξη της προετοιμασίας χρησιμοποίησε ορισμένους από τους διεθνείς, οι οποίοι ενσωματώθηκαν πριν από οκτώ ημέρες. Ο Παναθηναϊκός πίεσε ψηλά τους Λονδρέζους, αμύνθηκε σωστά, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν επικίνδυνος από τα πλάγια, όμως ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 41’ ο Χίτσλσμπέργκερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να έχει την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, ενώ ο Νίνης που πέρασε στο ματς στο 46’,  έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα. Οι παίκτες του «τριφυλλιού», πάντως, αν και έδειχναν θέληση, δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, δείχνοντας πως χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά στην παραγωγή φάσεων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης (46' Γκαλίνοβιτς), Μπιάρσμιρ (46' Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος (61' Βύντρα), Σαριέγκι, Μελίσσης, Μαρίνος, Σιμάο, Κλέιτον (46' Νίνης), Γκάμπριελ (46' Δημούτσος), Λέτο (68' Μαυρίας), Ρουκάβινα (61' Πετρόπουλος).
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Στεχ (46' Κούρουτς), Τόμκινς, Ντα Κόστα, Γκάμπιντον (46' Κόβατς), Ιλούνγκα (62' Νταπρέλα), Πάρκερ (46' Ντάιερ), Χίτσλσπεργκερ (46' Ντιαμάντι), Νόμπλε, Φομπέρ (62' Σίαρς), Κόουλ (62' Μακ Κάρθι), Μπόα Μόρτε (62' Στάνισλας)

Κωνσταντόπουλος με Πιλάβιο
Με τον Σοφοκλή Πιλάβιο συναντήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Κωνσταντόπουλος. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και εξέφρασαν την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να τα λύσουν. Όσον αφορά τα μετεγγραφικά ο κ. Κωνσταντόπουλος δεν θέλησε να τοποθετηθεί.

Σχετικά με τη συνάντηση που είχε ο κ. Κωνσταντόπουλος με τον πρόεδρο της ΕΠΟ τόνισε: «Συζητήσαμε με τον κ. Πιλάβιο για όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και του εξέθεσα τις απόψεις μου. Εκείνος από την πλευρά του, με ενημέρωσε εφ όλης της ύλης και λεπτομερώς για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Όλοι ξέρουμε ότι πολλά από αυτά είναι χρόνια και συνήθως δεν προέρχονται μόνο από το χώρο του ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε πάντως πως με την πάροδο του χρόνου θα καταφέρουμε να τα λύσουμε».

Αναφορικά με τις μετεγγραφές ο πρόεδρος των «πρασίνων» δεν θέλησε να πει κάτι και απλά δήλωσε: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη σε ένα μήνα που αρχίζει το πρωτάθλημα και όλα θα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...