Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Νίκη πρόκρισης για Άρη

Τα θεμέλια της πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έβαλε ο Άρης στο Μπιάλιστοκ της Πολωνίας, με τη νίκη (2-1) που πέτυχε σε βάρος της Γιαγκελόνια. Οι «κίτρινοι» αιφνιδίασαν, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκαν 2-0 με γκολ του Τόνι Κάλβο (3’ πεν. , 7’). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 24’ με τον Κρζιμπ.

Ο Άρης ξεκίνησε το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς πέτυχε γκολ από τα… αποδυτήρια. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τσέζαρεκ ανατράπηκε στην περιοχή από τον Λέβτσουκ και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Τόνι Κάλβο ευστόχησε και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν εύκολα για τους «κίτρινους». Τέσσερα λεπτά αργότερα πάλι ο Κάλβο βρήκε το δρόμο προς τα πολωνικά δίχτυα, κοντινό πλασέ ύστερα από μπαλιά ακριβείας του Νέτο. Η Γιαγκελόνια μείωσε στο 24’ με κοντινό σουτ του Κρζιμπ από πάσα του Φρανκόφσκι και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, με τον Άρη να χάνει διπλή ευκαιρία στο 29’ με τους Κάλβο και Τσέζαρεκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο Άρης ενδιαφερόταν περισσότερο να διατηρήσει τα κεκτημένα και να κάνει συντήρηση δυνάμεων, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Σηφάκη. Όλες κι όλες δύο φορές πλησίασαν τα καρέ του Άρη, στο 62’ με τον Γκροσίτσκι να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση και στο 89’ ο ίδιος παίκτης από καλή θέση έπιασε σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 24' Κρζιμπ - 3' πεν., 7' Κάλβο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπέρστεν (Νορβηγία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσέζαρεκ, Κάλβο, Νέτο

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ: Σαντομιέρσκι, Κασκελάν, Σκέλα, Λέφτσουκ (23' Χέρμες), Κούπιτς, Λάτο (59' Μπούρκχαρντ), Νοραμπουένα, Ρανγκέλ, Κρζιμπ, Γκροζίτσκι, Φρανκόφσκι (82' Μακουσέφσκι).
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Ναφτί (79' Πρίττας), Τόχα, Χαβίτο, Κάλβο (64' Τσεσνάουσκις), Κόκε (70' Καζναφέρης), Τσέζαρεκ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...