Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ο Εργοτέλης 1-1 με την Καμπούρ


Ο Εργοτέλης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Καμπούρ (ομάδα β’ κατηγορίας) στο πρώτο φιλικό στην Ολλανδία. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με αυτογκόλ του Μεούλ, ενώ η Καμπούρ ισοφάρισε στο 75’ με τον Ρεζά.

Ο Εργοτέλης έπιασε καλή απόδοση, έχασε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τους Καρέλη (58’) και Βερπακόφσκις (66’).

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας που χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: "Σε αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιήσαμε δύο ενδεκάδες όπως και στα δύο προηγούμενα φιλικά που δώσαμε στην Ελλάδα. Στα επόμενα ματς θα δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες. Σήμερα στην τελική προσπάθεια όσο και στην αμυντική μας συμπεριφορά λειτουργήσαμε επιπόλαια. Το σκορ θα έπρεπε να είναι 5-0 και τελικά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε".

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αθανασίου, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Βίσιο, Τζούνιορ, Σιάκκας, Μπουχαλάκης, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Λεάλ.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αθανασίου, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος, Κανδηλάκης, Ρουμπάκης, Μπέτο, Ορφανός, Ρομάνο, Κοιλιάρας,Βερπακόφσκις, Καρέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...