Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ: «Χρυσή» πρόταση ανανέωσης στον Σκόκο

Ο Αδαμίδης ετοιμάζεται να προτείνει συμβόλαιο στον Νάτσο Σκόκο το οποίο θα ξεπερνά τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να πείσει τον παίκτη να μείνει στην ΑΕΚ. Νέα πρόταση της «Ένωσης» για τον Απόστολο Βέλλιο. Περιμένει απάντηση από Τζιμπούρ.

Ο Σταύρος Αδαμίδης δείχνει να ποντάρει πολλά στο ταλέντο και την αγωνιστική αξία του αργεντινού, Νάτσο Σκόκο, για αυτό είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, ο Αδαμίδης σύμφωνα με πληροφορίες έχει σκοπό να διπλασιάσει τις ετήσιες απολαβές του 25χρονου μεσοεπιθετικού προσφέροντας του περί τα 1,2 εκατ. Ευρώ.

Πάντως οι συζητήσεις του Αδαμίδη με τον ατζέντη του Νάτσο Σκόκο, Παύλο Διάννη αναμένεται να γίνουν μόλις η ομάδα επιστρέψει από ην Αυστραλία, από όπου θα δώσει φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Εξάλλου, το συμβόλαιο του αργεντινού λήγει το 2011 και στην ΑΕΚ θέλουν αν μη τι άλλο να μην τον χάσουν ως ελεύθερο, το επόμενο καλοκαίρι.

Όσον αφορά το θέμα της παραμονής του Ραφικ Τζιμπούρ στην ομάδα της ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Γιάννης Λυπημένος, «είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα με τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Συζητήσαμε για πολλά ζητήματα και νομίζω ότι δημιουργήθηκε το έδαφος για την επόμενη συνάντησή μας.» Πάντως καλό είναι να αναφέρουμε πως στο θέμα του Τζιμπούρ υπήρχε μια σύγχυση καθώς παρά τις δηλώσεις του Λυπημένου περί συζητήσεων, η εφημερίδα “Le Buteur” έκανε λόγω για οριστικής συμφωνία των δύο πλευρών με τον Γαλλοαλγερινό να ανανεώνει το συμβόλαιό του για 2 χρόνια με τις απαιτήσεις του να αυξάνονται κατά 20%.

Τέλος, είναι σαφές πως η «Ένωση» θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Απόστολο Βέλλιο όσο το δυνατόν γρηγορότερα καθώς κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη διοίκηση του Ηρακλή για την απόκτησή του. Αρχικά η πρόταση της ΑΕΚ που είχε απορριφθεί προσέφερε τον Σεϊντού Γιαχάγια με τη μορφή δανεισμού, και τον Κουτρουμάνο με ελεύθερη μεταγραφή. Πλέον εκτός αυτών οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρουν επιπλέον και 100.000 ευρώ! Παρόλα αυτά και πάλι οι διοικούντες τον Ηρακλή δεν την αποδέχτηκαν λέγοντας πως παρότι το συμβόλαιο του 18χρονου παίκτη λήγει το 2011 τονίζουν πως υπάρχει συμφωνητικό για ανανέωση του συμβολαίου του. Πάντως η ΑΕΚ θέλει να… κυνηγήσει τον παίκτη όσο περισσότερο μπορεί.

*Θέμα με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ προέκυψε χτες καθώς ο Σάχα εμφανίζεται ως μεταγραφικός στόχος της Χερέθ.

*Συνεχίζονται τα σενάρια που θέλουν τον Μπλάνκο να βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Μονακό.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...