Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Αναχωρεί για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Την Δευτέρα αναχωρεί για το Άμστερνταμ ο ΠΑΟΚ, όπου έχοντας τον Παύλο Δερμιτζάκη νέο προπονητή στον πάγκο του, θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον μεγάλο Αγιαξ στην πρώτη αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενόψει μάλιστα του κρίσιμου αγώνα, οΔερμιτζάκης αποφάσισε κλειστές πόρτες στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ έως την αναχώρηση της αποστολής, ενώ παράλληλα ζήτησε από όλους τους παίκτες να σταματήσουν τις δηλώσεις, αλλά και από τους δημοσιογράφους να μην παραβρίσκονται στις προπονήσεις.

«Λόγω θεσμού και ονόματος του αντίπαλου, είναι πρόκληση για όλους μας αυτός ο αγώνας. Θα ετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα, παρά το ότι δεν έχουμε πολλές μέρες στη διάθεσή μας»,τόνισε ο καβαλιώτης τεχνικός, που μέχρι και την Παρασκευή κάθονταν στον πάγκο του Πανθρακικού. Στον ΠΑΟΚ θα έχει ως άμεσο βοηθό τον Μάκη Χάβο, ενώ γυμναστής θα είναι ο Νίκος Καρύδας.

Η αναμέτρηση Αγιαξ – ΠΑΟΚ προκαλεί πάντως ήδη μεγάλη κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και έτσι η ομάδα αναμένεται να έχει ακόμα και στην Ολλανδία την συμπαράσταση ίσως και 5.000 οπαδών της, προερχομένων όχι μόνο από χώρες της Κεντρικής Ευρώπης αλλά και από την Ελλάδα, αφού ετοιμάζονται αρκετές εκδρομές από όλη τη Μακεδονία και την Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...