Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ο Ολυμπιακός 0-0 με Εργοτέλη στου Ρέντη

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στου Ρέντη χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο Ολυμπιακός και ο Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. 

Ο Έβαλντ Λίνεν χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τους Ντένις Ρόμενταλ και Άριελ Ιμπαγάσα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποίησε διαφορετικά πρόσωπα και σχήματα.

Οι δύο αντίπαλοι παρουσίασαν μέτριο θέαμα και εκτός από τα συμπεράσματα που έβγαλαν οι δύο προπονητές δεν προσέφερε κάτι το αξιόλογο. Η σημαντικότερη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 71’, όταν σε σουτ του Καρέλη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Πάρντο.

Ο Ρόμενταλ στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε ότι είναι έτοιμος για το ματς της Πέμπτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και εντυπωσίασε με το απλό και ουσιαστικό του παιχνίδι, καθώς και με τις πλαγιοκοπήσεις που πραγματοποίησε. Ο Ιμπαγάσα προσπάθησε να οργανώσει την ανάπτυξη των "ερυθρολεύκων", όμως έδειξε ότι υπολείπεται σε φυσική κατάσταση και μάλλον θα καθίσει στον πάγκο στην αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς για το Γιουρόπα Λιγκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Τοροσίδης (46` Βασιλόγιαννης), Μοντέστο (46` Α.Παπαδόπουλος), Ποτουρίδης, Σοϊλέδης (46` Ζαϊρί), Γ. Παπαδόπουλος (65` Βάντερσον), Ιμπαγάσα (46` Οσκαρ), Φετφατζίδης (46` Νικλητσιώτης), Ρόμενταλ (46` Κατσικογιάννης), Επστάιν, Μήτρογλου (46` Νταρμπισαϊρ).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Τζούνιορ, Ολίσε, Ρομάνο, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Χαντί, Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...