Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ατρόμητος - Άουγκσμπουργκ 2-2


Iσόπαλος 2-2 αναδείχθηκε ο Ατρόμητος σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί γερμανικού εδάφους με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ. Τα γκολ του Ατρόμητου πέτυχαν οι Περόνε (37’) και Μελισσάς (72’΄), ενώ για τους Γερμανούς σκόραραν οι Τουρκ (13’) και Γουέρνερ (90’).

Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν χρησιμοποίησε για προληπτικούς λόγους τον Ηλία Αναστασάκο καθώς ένοιωσε ενοχλήσεις στη μέση δήλωσε:«Παίξαμε το πιο δυνατό μέχρι τώρα φιλικό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, και το σημαντικό είναι ότι συμπεριφερθήκαμε εξαιρετικά. Για την εποχή που βρισκόμαστε και την προπόνηση που κάνουμε, η εμφάνισή μας είναι πολύ ενθαρρυντική. Είχαμε πολλές φάσεις και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι η απόδοσή μας αφήνει πολλά αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια».

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Σάντκβιστ, Νάστος (62΄ Σκόνδρας), Ατέμπα (62΄ Μελισσάς), Μπαζίνσκι (62΄ Αποστολόπουλος), Σαμπού (62΄ Ολιβέιρα), Νεμπεγλέρας(78΄ Αθανασίου), Σφακιανάκης (66΄ Μπάλλας) , Φαβάλι (62΄ Καραγκούνης), Καραλής (62΄ Μπρίτο), Σαγκανόφσκι (62΄ Τάτος), Περόνε (45΄ Καμαρά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...