Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση για τον Ριέρα


Στη Αθήνα έφτασε σήμερα για μόνιμη εγκατάσταση ο Αλμπερτ Ριέρα, ο οποίος μάλιστα το απόγευμα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους «ερυθρόλεκους».

Ο Ισπανός αριστεροπόδαρος μέσος, τον οποίο υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο και οδήγησε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Τάσος Μητρόπουλος, είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Αρχικά ο 29χρονος άσος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Έβαλντ Λίνεν, ενώ είχε και τετ α τετ και με τους παλιούς του γνώριμους, Ραούλ Μπράβο και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Ριέρα περιορίστηκε σε χαλαρό τρέξιμο και μολονότι δηλώθηκε στην UEFA για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως είναι λογικό αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας του Πειραιά για το αυριανό παιχνίδι με την ισραηλίτικη ομάδα.

Ο Ριέρα τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσει να γυμνάζεται ατομικά και το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό σε επίσημο ματς θα γίνει λογικά στη ρεβάνς, επί ισραηλινού εδάφους.

Οι 18 «εκλεκτοί» του Έβαλντ Λίνεν για το αυριανό ματς είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντεστό, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Μιραλάς.

Πρόβλημα με Χολέμπας

Τραυματίας αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση Ολυμπιακού ο Χολέμπας. Ο Γερμανός αριστερός οπισθοφύλακας υπέστη ζημιά σε σύγκρουση που είχε με τον Βασίλη Τοροσίδη αλλά συμπεριελήφθη στην αποστολή. Η κατάστασή του πάντως θα εκτιμηθεί αύριο.
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...