Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ώρα Europa League για Ολυμπιακό και Άρη


Στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ μπαίνουν απόψε ο Ολυμπιακός και ο Άρης. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30, Novasports1) και οι «κίτρινοι» δοκιμάζονται με τη Γιαγκελόνια (21:45, Conn-X).

Επιθετικά σε άδειο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός καλείται μετά το εμπόδιο της Μπέσα να ξεπεράσει και αυτό της Μακάμπι παίζοντας πάλι χωρίς κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης», λόγω της περυσινής τιμωρίας. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Εβάλντ Λίνεν με επιθετικούς προσανατολισμούς θέλει να «καθαρίσει» από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση.

Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης, στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Γκαλίτσιος, στο αριστερό ο Χολέμπας και το κέντρο το δίδυμο Μέλμπεργκ-Μοντέστο.

Τον ρόλο των ανασταλτικών μέσων θα καλύψουν οι Ντουντού και Μαρέσκα. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Ρόμενταλ, ο οποίος θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, αριστερά ο Μιραλάς, ενώ ο Ντιόγκο θα πάρει θέση λίγο πιο πίσω από τον Ντάρμπισαϊρ που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Πάρντο, Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Όσκαρ και Ιμπαγάσα.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Μακάμπι, Γιόσι Μιζράκι θα επιλέξει να παίξει 4-5-1 με τους: Στράουμπερ, Σαμπάν, Γκάφνι, Στρουλ, Νιβάλντο, Μπανινγκ, Ζιβ, Σιντίμπε, Ιτζάκι και Κολάτι.

Για θετικό αποτέλεσμα στην Πολωνία
Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του Άρη για την πρώτη φετινή επίσημη εμφάνιση της ομάδας στο τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Γιαγκελόνια. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα παρατάξει την ομάδα του στην Πολωνία με το αγαπημένο του 4-4-2 και θα διεκδικήσει ένα σκορ πρόκρισης.

Τα δοκάρια του Άρη θα υπερασπιστεί ο Σηφάκης. Δεξί μπακ θα είναι ο Νέτο και αριστερό ο Μίσελ, ενώ το κέντρο της άμυνας θα συνθέσουν οι Γκιάρο και Λαζαρίδης. Την τετράδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αποτελέσουν οι Μενδρινός, Χαβίτο, Ναφτί και Κάλβο. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Κόκε και Τσέζαρεκ.

Την αποστολή του Άρη συμπληρώνουν οι Χουάνμα, Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Τόχα, Ρουίζ, Κουλουχέρης, Πρίττας, Τσεσνάουσκις, Οριόλ και Καζναφέρης.

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει την ομάδα του και ο προπονητής της πολωνικής Γιαγκελόνια, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει τους: Γκίκεβιτς, Νοραμπουένα, Σκέρλα, Ελ Μεχντί, Τσιόνεκ, Κασελάν, Μπούκχαρντ, Γκρζιμπ, Λάτο, Φρανκόφσκι και Γκρονζίσκι.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
Σιμπίρ Νοβοσίμπιρσκ - Απόλλων (15:00)
Σπάρτακ Ζλάτιμπορ Βόντα - Ντίεπρ Ντνιπροπετρόβσκ (18:30)
Μπερόε Στάρα Ζάγκορα - Ραπίντ Βιέννης (19:00)
Ντιέπρ Μόγκιλεβ - Μπάνικ Οστράβα
Ίντερ Τούρκου - Γκενκ
Μιλικόσκι - Τιμισοάρα
Ρουχ Χορζόβ - Αούστρια Βιέννης
Καρπάτι - Ζεσταφόνι (19:15)
Έλφσμποργκ - Τέτεκς (19:30)
Ουτρέχτη - Λουκέρνη (19:45)
Άαλεσουντ - Μάδεργουελ (20:00)
ΑΠΟΕΛ - Γιάμπλονετς
Μόλντε - Στουτγκάρδη
Ράντερς - Λωζάνη
Οντένσε - Ζρίνσκι (20:05)
Κάλμαρ - Λέφσκι Σόφιας (20:30)
Μακάμπι Χάιφα - Ντιναμό Μινσκ (20:45)
Σερκλ Μπριζ - Ανόρθωση (21:00)
Ντιναμό Βουκουρεστίου - Χάιντουκ Σπλιτ
Γαλατάσαράι - OFK Βελιγραδίου
Βίσλα Κρακοβίας - Καραμπάκ
Ερυθρός Αστέρας - Σλόβαν Μπρατισλάβα (21:30)
Νόρτζελαντ - Σπόρτινγκ
Γκίορ - Μονπελιέ
Μάριμπορ - Χιμπέρνιαν
Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Βικτόρια Πίζεν - Μπεισκτάς
Στουρμ Γκρατς - Ντιναμό Τιφλίδας
Άλκμααρ - Γκέτεμποργκ (21:45)
Γιαγκελόνια - Άρης
Μαρίτιμο - Μπάνγκορ Σίτι
Ραμποτνίτσκι - Λίβερπουλ
Σάμροκ Ρόβερς - Γιουβέντους
Μπούντουτσνοστ - Μπρόντμπι (22:00)

Τρίτη

ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Κλίφτονβιλ 3-0 (9' Βιντάνοβ, 72' Μαρκίνιος, 74' Τριφόνοβ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...