Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Πολύ κοντά σε Ριέρα ο Ολυμπιακός

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας πολύ μεγάλης μετεγγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται ότι συμφώνησαν με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Αλμπέρτ Ριέρα στο ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον απομένει να τα βρουν και με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Ολυμπιακού πήρε την έγκριση από την αντίστοιχη της Λίβερπουλ για να διαπραγματευθεί με τον 28χρονο Ισπανό άσο, ο οποίος είναι θετικός να ενταχθεί στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός προκειμένου να πείσει τους «ρεντς» να παραχωρήσουν τον αριστερό χαφ ανέβασε την προσφορά του στα 5 εκατομμύρια ευρώ, από 4 που πρότεινε μετά την ολοκλήρωση των πρώτων διαπραγματεύσεων. Οι Άγγλοι απαιτούσαν 5,5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι την τελευταία στιγμή, όμως τελικά υποχώρησαν στα πέντε και τελικά βρέθηκε η «χρυσή» τομή.

Σχετικά τώρα με τις απαιτήσεις του Ριέρα, ανέρχονται σε 2 με 2,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Ο Ολυμπιακός μέσω του Σωκράτη Κομινάκη θα προτείνει στον 28χρονο χαφ το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου.

Ο κ. Κομινάκης αναμένεται να συναντηθεί με τον Ριέρα τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, σε ραντεβού που θα κλειστεί κατά πάσα πιθανότητα στην Ισπανία.

Ενδιαφέρον Ανόβερου για Γκαλίτσιο


Ενδιαφέρον για τον Γιώργο Γκαλίτσιο έχει επιδείξει το Ανόβερο. Σκάουτερ της γερμανικής ομάδας παρακολουθούν από πέρυσι τον αμυντικό του Ολυμπιακού και υπάρχει το ενδεχόμενο να τον δουν και στο ματς της Πέμπτης με την Μπέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...