Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

VIDEO: Πέρασε σαν… σίφουνας από τον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Σπουδαία νίκη σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος πέτυχε ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, επικρατώντας με 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

Ο Λίνο άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο» του Βορρά στο 20’, ο Βιερίνια, έκανε το 2-0 στο 45’, ενώ ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος είχε ένα χαμένο πέναλτι (απέκρουσε ο Γιαπουκοβιτς) έγραψε το τελικό σκορ στο 87’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση ξεκίνησε με 25 περίπου λεπτά καθυστέρηση, λόγω επεισοδίων, που δημιούργησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του ματς, οπαδοί του «δικέφαλου» του Βορρά προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, «αναγκάζοντας» την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών.

Όπως είναι φυσικό, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και το σκηνικό μεταφέρθηκε μέσα στο γήπεδο, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σπάνε καθίσματα και να βάζουν φωτιές.





Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης απηύθυνε αίτημα στον επικεφαλής των δυνάμεων να σταματήσει η ρήψη των χημικών, ενώ από την πλευρά του οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ εισχώρησαν στην εξέδρα όπου κάθονταν οι περίπου 2.000 οπαδοί των "ασπρόμαυρων", προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Εκκλήσεις προς τον κόσμο από τα μεγάφωνα του σταδίου έκαναν ο Αχιλλέας Μπέος και ο παράγοντας του ΠΑΟΚ.
 Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:30, αλλά εκείνη την ώρα βγήκαν για ζέσταμα οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου (του ΠΑΟΚ είχαν βγει λίγα λεπτά νωρίτερα). zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...