Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

VIDEO: Ατρόμητος - Κέρκυρα 4-2

Panionios FC home game in Nea Smyrni stadium o...Image via Wikipedia
Ο Ατρόμητος πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη εις βάρος της Κέρκυρας στο Περιστέρι με 4-2, στέλνοντας τους Φαίακες ακόμα πιο χαμηλά στην βαθμολογία. Ωραίος ο ρυθμός και η διακύμανση του σκόρ.

Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες, ο Ατρόμητος πήρε σπουδαία νίκη επί της Κέρκυρας.

Στο πρώτο ημίχρονο τίποτα δεν έδειχνε πως θα βλέπαμε ένα καλό παιχνίδι, όμως όλα άλλαξαν μέσα σε ένα λεπτό και τα γκολ του Αναστασάκου και του Καλατζή. Στη συνέχεια και μέχρι το 65ο λεπτό παρακολουθήσαμε μία συγκλονιστική αναμέτρηση.


Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι με δυο γκολ, με την Κέρκυρα να πληρώνει τα πολλά αμυντικά της κενά και τα λάθη των παικτών από τα άκρα.

Βέβαια και οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έκαναν πολλές γκάφες στο παιχνίδι, με τον Μιχαηλίδη να δίνει... ασίστ στον Καλαντζή στο 1-1 των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (Σαμπού 46'), Μοαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Καμαρά (Φαβάλι 81'), Σαγκανόφσκι.
Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Γιάντσης (Η. Ιωάννου), Ιωάννου, Μακρής, Στολτίδης, Γκουστάβο, Επστάιν, Καλαντζής (Λαμπρόπουλος 72'), Τσίγκας (Φλαβίνιο 78').
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...