Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Απέκτησε Ζουέλα ο Ατρόμητος

2008–09 Beta EthnikiImage via WikipediaΤην απόκτηση του Φρανσίσκο Ζουέλα με τη μορφή δανεικού από τη ρωσική Κούμπαν ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.
Ο 28χρονος αμυντικός, που στο παρελθόν πέρασε από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, είναι η όγδοη μεταγραφή που πραγματοποιούν οι Περιστεριώτες φέτος το καλοκαίρι.
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρανσίσκο Ζουέλα με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος από την Κούμπαν (Ρωσία). Η έντονη επιθυμία του παίκτη να έρθει στην ομάδα μας αλλά και η σωστή στρατηγική στο χειρισμό της υπόθεσης είχαν αίσιο τέλος και ο 28χρονος αμυντικός που έχει κάνει πολύ σημαντική καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Ατρομήτου.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στο επίσημο site του συλλόγου:
«Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τον ενθουσιασμό μου επειδή επιστρέφω στην Ελλάδα και ειδικά για να φορέσω τη φανέλα του Ατρόμητου που τόσο πολύ ήθελα. Με κάνει να νιώθω σαν την πρώτη φορά γιατί ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που συμπαθώ πάρα πολύ και ήθελα να παίξω σε αυτήν, για να ανταποδώσω μια συμφωνία που είχα κάνει πριν 6 χρόνια αλλά ήμουν μικρός και δεν την τήρησα. Τότε είχα συμφωνήσει με τον κύριο Σπανό, είχα υπογράψει κιόλας αλλά τελικά προτίμησα να πάω σε μια μικρότερη πόλη στη Ξάνθη από το να έρθω στην Αθήνα. Ο κύριος Σπανός είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ήθελα να έρθω για να ανταποδώσω εκείνη την στάση που κράτησε τότε και που ίσως άλλος πρόεδρος στη θέση του να μην είχε τηρήσει. Κι επέστρεψα σε μια κατάσταση πολύ καλύτερη από τότε».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...