Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο «Sotis» και επίσημα παίκτης της Σάντερλαντ

Και επίσημα παίκτης της Σάντερλαντ είναι από σήμερα ο Σωτήρης Κυργιάκος, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην διεθνούς κεντρικού αμυντικού με τη μορφή του δανεισμού από τη Βόλφσμπουργκ έως το τέλος της σεζόν.

Ο «Sotis» αποτελεί το δεύτερο απόκτημα της ομάδας στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, καθώς προηγήθηκε η μεταγραφή του Γουέιν Μπριτζ με τη μορφή του δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυργιάκος επιστρέφει στην πρέμιερσιπ, καθώς τη διετία 2009-11 φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο έμπειρος αμυντικός ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο με τις «μαύρες γάτες» στον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Στόουκ Σίτι. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Σάντερλαντ, ο προπονητής της ομάδας, Μάρτιν Ο'Νιλ, τόνισε για τον Κυργιάκο:

«Ο Σωτήρης προσφέρει μια πραγματική σωματική παρουσία, που συνδυάζεται με έναν πλούτο εμπειρίας, κάτι που θα είναι αναμφίβολο όφελος για μας μέσα στους επόμενους μήνες. Τον καλωσορίζω με χαρά στον σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι ανυπομονεί για την πρόκληση της επιστροφής στην Πρέμιερ Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...