Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Έστειλε... μήνυμα ο Πάντελιτς – Γκολάρα ο Τοροσίδης (VIDEO)


Ο Σέρβος φορ βρήκε δύο φορές δίχτυα στο απογευματινό δίτερμα των παικτών του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, δείχνοντας στον Ερνέστο Βαλβέρδε πως μπορεί να τον υπολογίζει. Την παράσταση έκλεψε το υπέροχο τέρμα του Βασίλη Τοροσίδη (VIDEO).

Μπορεί για πολλούς το μέλλον του Μάρκο Πάντελιτς στον Ολυμπιακό να θεωρείται αβέβαιο, αλλά ο Σέρβος επιθετικός συνεχίζει ανεπηρέαστος την προετοιμασία του.
 
Μετά το πρώτο οικογενειακό διπλό, ο Πάντελιτς βρήκε δίχτυα και στο απογευματινό δίτερμα των Πειραιωτών. Αυτή την φορά όμως δεν σκόραρε μια, αλλά δύο φορές.
 
Η προπόνηση στο Ζέεφελντ το απόγευμα της Τρίτης είχε μόνο μπάλα. Η εκγύμναση κράτησε περίπου μια ώρα και τα ωραία γκολ δεν έλειψαν ούτε σήμερα από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
 
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τις καθιερωμένες ασκήσεις και στην συνέχεια ο Ισπανός προπονητής χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε τρεις ομάδες.
 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε τρεις ομάδες. Στους “κίτρινους” ήταν οι: Σουμπίνιο, Χολέμπας, Κάται, Πάντελιτς, Ουρτάδο, Χαβίτο, Γκαλίτσιος. Οι κόκκινοι ήταν οι: Τζιμπούρ, Βαλεριάνος, Νικλητσιώτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φουστέρ, ενώ την ομάδα των μπλε απάρτιζαν οι: Μιραλάς, Φέισα, Μαρκάνο, Γκρμπιτς, Τοροσίδης, Ριέρα, Παπάζογλου

Το γκολ του Βασίλη Τοροσίδη ήταν πάντως αυτό που έκλεψε την παράσταση...


Γκολάρα Τοροσίδη στο Ζέεφελντ by redplanetgr
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 7άδα του Πάντελιτς ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια στα δύο διπλά κερδίζοντας 1-0 τους μπλε και 3-1 τους κόκκινους.
 
Στο παιχνίδι ανάμεσα στους μπλε και τους κόκκινους, η 7άδα του Μιραλάς επικράτησε με 2-0.
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...