Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Δεύτερη φιλική ήττα για ΠΑΟΚ

Paok fans in Toumba.Image via WikipediaΔεύτερη σερί ήττα για τον ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά την ήττα από την Φορτούνα (2-1) σήμερα έχασε 3-2 από την ολλανδική Χρόνιγκεν σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στην πόλη Ντούρφερθ. Τα τέρματα της ελληνικής ομάδας, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τους Γκαρσία, Ίβιτς και Μπαλάφα, σημείωσαν οι Αθανασιάδης (61`) και Φωτάκης (88`), ενώ για τη Χρόνιγκεν σκόραραν οι Μάταβτς (5`-πέναλτι, 25`) και Μπακούνα (34`).

    Στο 5ο λεπτό ο Κρέσιτς ανέτρεψε τον Μπακούνα και ο Μάταβτς από τα 11 βήματα έκανε το 1-0 για την Χρόνινγκεν, η οποία στα πρώτα 35 λεπτά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τα αμυντικά προβλήματα του ΠΑΟΚ. Έτσι στο 25`, ο Μάταβτς και πάλι έκανε από κοντά το 2-0, ενώ στο 34` ο Μπακούνα με πλασέ τριπλασίασε τα τέρματα των Ολλανδών.

    Ο ΠΑΟΚ στο 61` μείωσε με τον Αθανασιάδη, που σκόραρε από κοντά μετά τη σέντρα του Λίνο, ενώ στο 72` και το 78` οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης δεν μπόρεσαν να «βρουν δίχτυα» από καλή θέση. Το μόνο που κατάφερε ο «δικέφαλος» ήταν να μειώσει στο 88` σε 3-2 με σουτ του Φωτάκη από το ύψος της περιοχής.

    Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κουρδάκης, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Μωϋσιάδης, Παπάζογλου.

    Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Γιακουμής, Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζάς, Αρίας, Ρομπέρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Έτο, Αθανασιάδης, Φωτάκης.
http://www.agelioforos.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...