Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

3 ΒΙΝΤΕΟ: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-3

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός "καθάρισε" τον Πανιώνιο με 3-0 και έφυγε αλώβητος από τη Νέα Σμύρνη.

Τέσσερις μέρες μετά το θρίαμβό τους επί της Ντόρτμουντ, οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν και ξεπέρασαν τον παράγοντα κούραση, ενώ παρουσιάστηκαν και ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι κόντρα σε έναν αντίπαλο, που είτε κατέβηκε, είτε δεν κατέβηκε στο γήπεδο το ένα και το αυτό ήταν.

Ο φορμαρισμένος Τζιμπούρ έδωσε το προβάδισμα στο συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά από 33 λεπτά παιχνιδιού με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ιμπαγάσα, για να έρθει ο Μιραλάς ένα 10λεπτο αργότερα με σουτ στην κίνηση να κάνει δυο τα τέρματα της ομάδας τους.

Έχοντας την ασφάλεια των δυο τερμάτων, ο Ολυμπιακός έριξε ταχύτητα στην επανάληψη και έκανε συντήρηση δυνάμεων. Τα λεπτά περνούσαν χωρίς να γίνεται τίποτα το σπουδαίο, όμως εν τέλει μπήκε και τρίτο τέρμα. Σκόρερ ήταν πάλι ο Τζιμπούρ, ο οποίος πλάσαρε με ψυχραιμία τον Ελευθερόπουλο στο 68' μετά από ασίστ του Αμπντούν.

  Με τον Ιμπαγάσα σε ρόλο μαέστρου να μοιράζει... δυόμισι ασίστ και ως πρώτα βιολιά τους Τζιμπούρ και Μιραλάς, που πέτυχαν δύο και ένα γκολ αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από τη Νέα Σμύρνη με κεκτημένη ταχύτητα από το Champions League. Χωρίς να φορτσάρει, αλλά με σοβαρότητα, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε την ανωτερότητά της και δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0, παραμένοντας με αυτό τον τρόπο στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Οι ερυθρόλευκοι κλείδωσαν το τρίποντο από το α' μέρος, όταν και προηγήθηκαν με δύο τέρματα, ενώ στην επανάληψη διατήρησαν τον έλεγχο και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στην πιο εύκολη μέχρι σήμερα φετινή νίκη τους. Η ομάδα του Λεμονή επιβεβαίωσε τη δυσκολία της στο γκολ, αφού έμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς χωρίς να σκοράρει, γνωρίζοντας την τρίτη εντός έδρας ήττα σε τέσσερα ματς

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...