Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

«Ντοπαρισμένοι» και οι οκτώ σπρίντερ στον τελικό των 100μ. του Σίδνεϊ

Maurice Greene (athlete)Image via WikipediaΝτοπαρισμένοι ήταν και οι οκτώ σπρίντερ στον τελικό των 100 μ. στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του εργαστηρίου Balco, Βίκτορ Κόντε.

Στην καταγγελία ότι και οι οκτώ σπρίντερ που συμμετείχαν στον τελικό των 100μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, ήταν ντοπαρισμένη, προέβη ο Βίκτορ Κόντε, ιδιοκτήτης του εργαστηρίου Balco, που κατασκεύαζε και προμήθευε απαγορευμένες ουσίες.

Το χρυσό μετάλλιο στην κούρσα είχε κατακτήσει ο Αμερικανός Μορίς Γκριν (ΦΩΤΟ), ενώ στον αγώνα συμμετείχαν οι Μπόλντον (Τρίνινταντ & Τομπάγκο), Τόμπσον (Μπαρμπέιντος), Κάμπελ, Τσέιμπερς (Μ. Βρετανία), Ζακάρι (Γκάνα), Ντράμοντ (ΗΠΑ) και Κόλινς (Σεντ Κιτς & Νέβις).

Επιπρόσθετα, ο Κόντε αμφισβήτησε και τις επιδόσεις των Τζαμαϊκανών σπρίντερ και του Γιουσέιν Μπολτ. «Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2001 αθλητές από χώρα της Καραϊβικής, όχι από τη Τζαμάικα, μου είπαν πως ένας γιατρός από την ομάδα τους προμήθευε τους Τζαμαϊκανούς τεστοστερόνη, ερυθροποιητίνη κι άλλα στεροειδή. Το ξέρω γιατί πήγα κι εγώ σε αυτόν και μου έδωσε ερυθροποιητίνη.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...