Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΟΡΙΣΤΙΚΟ(;): Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας στην Super League

Ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας θα είναι οι δύο ομάδες που καλούνται να συμπληρώσουν τις δύο κενές θέσεις της Super League.
Μετά από απόφαση του ΔΣ της Super League, οι ομάδες Α' και Β' του Πρωταθλήματος, θα είναι οι Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός αντίστοιχα.
Το ερώτημα που έχριζε απάντησης από την αρχή της σεζόν έπαψε να υφίσταται με τους δύο συλλόγους να συμπληρώνουν την 16άδα των ομάδων της Super League μετά το κενό που άφησαν οι Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου με τους υποβιβασμούς τους για τη συμμετοχή τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.
Όπως προκύπτει άρα, ΑΕΛ και Πανσερραϊκός που διεκδικούσαν την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία, θα αγωνίζονται φέτος στην Football League.
Απομένει πλέον η τυπική επικύρωση από την ΕΠΟ στις αρχές της εβδομάδας και εν συνεχεία να οριστούν από την διοργανώτρια Αρχή οι ημερομηνίες για τα αναβληθέντα παιχνίδια που έχουν προκύψει στις 6 πρώτες αγωνιστικές (συν τη μια που αναμένεται να διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο).
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από την Super League αναφέρει:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τα εξής:
Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά (ψήφοι υπέρ ΑΕΛ και Πανσερραϊκός) και 2 λευκά, την εγγραφή ως μελών του συνεταιρισμού των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός , οι οποίες θα αρχίσουν να αγωνίζονται από την 10η αγωνιστική και μετά (ήτοι την αγωνιστική, που σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα, έχει οριστεί για την 19η και 20η Νοεμβρίου 2011).
Κατόπιν κλήρωσης που διεξήχθη ενώπιον του Δ.Σ., τις θέσεις των ομάδων Α και Β (όπως αυτές ορίστηκαν στην από 5/8/11 κλήρωση του πρωταθλήματος Super League), έλαβαν αντίστοιχα οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...