Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟ: Η αντιπρόταση του Βαρδινογιάννη στον πρίγκιπα

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της αντιπρότασής του.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε την αντιπρότασή του προς την πλευρά του πρίγκιπα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία, ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής και οι συνεργάτες του την μελετούν και αναμένεται η απάντησή τους…

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της πρότασής του, με την οποία είναι ξεκάθαρο ότι αποκλειστικός του στόχος είναι να διασφαλίσει στο μέγιστο το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά:

1. Η καταβολή από τον επενδυτή ποσού 15.000.000 ευρώ στην ΠΑΕ με την μορφή της συμμετοχής του σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της που θα αποφασιστεί στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 4ης Νοεμβρίου 2011.

2. Με την καταβολή του ποσού των 15.000.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως ανωτέρω, θα μεταβιβασθεί στον επενδυτή το σύνολο των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

3. Μέχρι το πέρας των διαδικασιών της ΑΜΚ που θα επιτρέψουν την καταβολή από τον επενδυτή του ποσού των 15.000.000 ευρώ, το εν λόγω ποσό θα είναι κατατεθειμένο σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του επενδυτή εντός της Ελλάδος.

4. Ανάληψη υποχρεώσεως εκ μέρους του επενδυτή με την υπογραφή, letter of comfort, καταβολης στην ΠΑΕ με την μορφή της συμμετοχής του σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της συνολικού ποσού 55.000.000 ευρώ για τα δύο επόμενα έτη (2012 και 2013)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...