Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ - ΣΑΜΡΟΚ 2-1 Δείτε τα γκολ

Για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League μπήκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της διοργάνωσης επικράτησε 2-1 της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα.

Το ζητούμενο για το «Δικέφαλο του Βορρά» στο παιχνίδι ήταν η νίκη. Δεδομένων των πολλών και σημαντικών απουσιών που είχε πριν τον αγώνα (Γκαρσία, Φωτάκης, Τσουκαλάς), αλλά και στη διάρκειά του (τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν οι Λίνο, Αθανασιάδης), ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που ακριβώς που έπρεπε για να φτάσει στο «τρίποντο».

Προηγήθηκε γρήγορα στο σκορ με τον Λαζάρ στο 11ο λεπτό και αντέδρασε πάρα πολύ γρήγορα στο γκολ της ισοφάρισης των Ιρλανδών με τον Σέπαρντ (48'), με τον Βιεϊρίνια να κάνει το 2-1 στο 68' (πρώτο γκολ του Πορτογάλου μετά από 1 μήνα).

Στο υπόλοιπο διάστημα του ματς οι γηπεδούχοι δεν κινδύνεψαν καθόλου, έχασαν μάλιστα, δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Λαζάρ και Σαλπιγγίδη για να φτάσουν σε μία πιο άνετη επικράτηση.

Μετά και τη νίκη της Τότεναμ με 1-0 επί της Ρούμπιν Καζάν στο Λονδίνο, με το γκολ του Παβλιουτσένκο στο 54', οι «πετεινοί» προηγούνται με 7 βαθμούς, ακολουθεί με 5 ο ΠΑΟΚ, ενώ η Ρούμπιν έμεινε στους 4 και στο απόλυτο 0 η Σάμροκ.
 


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...